Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η δικαίωση για τον φόνο του Γιάννου

Η δολοφονία του Γιάννου ξανά στο προσκήνιο. Η ομολογία του Μελέτη στον Μιλτιάδη, έβγαλε τον ήρωα έξω από τα ρούχα. Ο Μελέτης λοιπόν επιβεβαίωσε τον φόνο του Γιάννου από τα χέρια των Σεβαστών και ο  Μιλτιάδης, του επιτέθηκε, με σκοπό να τον σκοτώσει.

Ο Μελέτης, θέλησε με αυτή την αποκάλυψη του να επιβεβαιώσει  πως ο Μιλτιάδης  δεν είναι καλά στα μυαλά του. Έτσι θα καταφέρουν πιο  εύκολα  οι Σεβαστοί να τον ξανά κλείσουν στο ψυχιατρείο.

Δείτε επίσης : «Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης σκοτώνει τον Γραμματικό

Έρχεται η λύτρωση για τον Μιλτιάδη

Ο Κωνσταντής φυσικά δεν είναι σύμφωνος με όλο αυτό . Μόλις μαθαίνει ποιες σκότωσαν τον αδελφό του, καταλαβαίνει ότι η δολοφονία του Γιάννου, στις Άγριες Μέλισσες, δεν ήταν δίκαιη . Βλέποντας  τον Δούκα  και τον Μελέτη να θέλουν να αποτελειώσουν τον Μιλτιάδη, καίγεται από τις  τύψεις.

Δείτε επίσης : Αυτό είναι το τέλος του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες μέλισσες

Θα σταθεί λοιπόν δίπλα στον θείου του, αλλά και στον ξάδελφο του. Δεν θέλει να συμμετέχει στο σχέδιο των Σεβαστών και η λύτρωση για τον Μιλτιάδη δεν θα αργήσει να έρθει. Όλα θα αποκαλυφθούν και για την Δολοφονία του  Γιάννου αλλά και για το ποιος το αποκάλυψε στον Κυπραίο.

Έτσι  ο Μιλτιάδης θα φύγει από  τις Άγριες Μέλισσες λυτρωμένος για τον φόνο  του Γιάννου. Όλα θα βγουν στην επιφάνεια και ο Δούκας θα μπει στη φυλακή. Για πόσο όμως;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close