Άγριες μέλισσες: Ο Μπαμπής τα σπάει όλα στο Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Μπαμπής τα σπάει όλα στο Διαφάνι….

Οχι κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά καθώς όταν μαθαίνει πως ο πατέρας του έγινε κοινοτάρχης Διαφανίου με τη βοήθεια του Ακύλα γίνεται έξω φρενών.

Στο Διαφάνι μετά την παραίτηση του Τόλλια επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πρώην κοινοτάρχης του Διαφανίου, βλέποντας ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και οδηγείται σε αδιέξοδο αποφασίζει να παραιτηθεί. Ακόμα και με τη συμπεριφορά των ανθρώπων του υπουργείου στους οποίους απευθύνεται απογοητεύεται, καθώς πιστεύει πως μάταια προσπαθεί να σώσει το χωριό του αφού πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Ακύλας.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά της Αιμιλίας και αυτή είναι η αρχή του κακού

Άγριες μέλισσες: Ο Μπαμπής τα σπάει όλα στο Διαφάνι

Την ίδια ώρα, ο Μεγαρίτης έχει φροντίσει να καλύψει τις ατασθαλίες του και σε συνεννόηση με τον Καλογερά αποφασίζουν πως ο νέος κοινοτάρχης θα πρέπει να είναι ένας δικός τους άνθρωπος για να μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση. Αυτό που ήθελε να πετύχει ο Ακύλας το κατάφερε. Με τον τρόπο του ήθελε να οδηγήσει τον Τόλλια σε παραίτηση, κάτι το οποίο συνέβη. Είναι γνωστό πως ο Ακύλας δεν έχει συμπάθειες στο Διαφάνι. Με τον μοναδικό άνθρωπο που έχει καλή σχέση είναι ο Κυριάκος, τον οποίο και βοήθησε.

Άγριες μέλισσες: Ο Μπαμπής τα σπάει όλα στο Διαφάνι

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ρίχνει τα δίχτυα της στο Ακύλα και καταστρέφουν τον Δούκα

Αμέσως το μυαλό του Μεγαρίτη παίρνει στροφές και η απόφαση για τον Κυριάκο έχει ήδη ληφθεί. Είναι σίγουρος πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα δεχτεί την πρόταση του. Άλλωστε, ο Κυριάκος Βαμβακάς πίνει νερό στο όνομά του Ακύλα Μεγαρίτη και ο λόγος είναι ότι τον βοήθησε να φέρει τον γιο του από την εξορία. Η συνάντηση των δύο ανδρών γίνεται σε πολύ φιλικό κλίμα και ο Ακύλας προτείνει στον Βαμβακά να γίνει ο νέος κοινοτάρχης του Διαφανίου. Ο άντρας της Ουρανίας δεν πιστεύει στα αυτιά του και φυσικά η συγκεκριμένη πρόταση τον κολακεύει αφάνταστα. Αμέσως λέει το ναι και οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια. Για άλλη μία φορά ο Ακύλας καταφέρνει να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο στόχο του.

Η Ουράνια ενα βήμα πριν από το διαζύγιο….

Τη χαρά του Κυριάκου που θα γίνει κοινοτάρχης δεν θα τη συμμεριστεί η γυναίκα του. Ακούγοντας τα νέα, η Ουρανία δεν θα νιώσει καμιά χαρά και το ζευγάρι θα έρθει σε μεγάλη αντιπαράθεση. Η Ουρανία δεν συμφωνεί καθόλου με την πρόταση του Μεγαρίτη και εναντιώνεται στον Κυριάκο Λέγοντάς του πως δεν θα έπρεπε να δεχτεί κάτι τέτοιο, και ειδικά από έναν προδότη. Από την άλλη, αυτό που την έχει εξαγριώσει πιο πολύ είναι πως ο άντρας της, αναλαμβάνοντας την κοινότητα του Διαφανίου, είναι σαν να αποδέχεται το δικτατορικό καθεστώς.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Νικηφόρος ξανά μαζί

Άγριες μέλισσες: Ο Μπαμπής τα σπάει όλα στο Διαφάνι

Ο Κυριάκος θυμώνει πολύ με τα λόγια της γυναίκας του και πληγώνεται που δεν βλέπει θετικά την προοπτική να γίνει κοινοτάρχης. Η σχέση του Κυριάκου και της Ουρανίας πλέον περνάει σε μία άλλη φάση και η ρήξη ανάμεσα τους είναι γεγονός. Το ερωτευμένο ζευγάρι που ήταν κάποτε αποτελεί μακρινό παρελθόν. Ο Κυριάκος δεν κάνει με τίποτα πίσω και αναλαμβάνει τον τίτλο και τα νέα του καθήκοντα.

Οι κάτοικοι του Διαφανίου δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους και κανένας δεν είναι με το μέρος του Κυριάκου, ο οποίος δεν είναι καλοδεχούμενος ούτε στο καφενείο. Όσο για την Ουράνια, είναι έτοιμη να του ζητήσει διαζύγιο και βρίσκει παρηγοριά στον Άλκη Σαραντόπουλο. Την ίδια ώρα ο Μπάμπης μαθαίνει μέσα από τα γράμματα πως ο πατέρας του έγινε κοινοτάρχης αγνοώντας πως όλα ξεκίνησαν μετά από την πρόταση του Ακύλα Μεγαρίτη, κάτι που θα μάθει μόλις απολυθεί από φαντάρος.

Ο Μπαμπής τα σπάει όλα στο Διαφάνι μόλις μαθαίνει πως ο Ακύλας έκανε κοινοτάρχη τον Κυριάκο…

Ο Γιάννης Βασιλόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο TV Mania για το ρόλο του Μπάμπη στις Άγριες μέλισσες και μας αποκαλύπτει τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Αυτό θα είναι το τέλος για όλα τα ζευγάρια στο φινάλε

Άγριες μέλισσες: Ο Μπαμπής τα σπάει όλα στο Διαφάνι

Έχεις κοινά στοιχεία με τον Μπάμπη;

Πολλά και αρχίζει και με τρομάζει αυτό. (γέλια)
Πάρα πολλές ατάκες που λέει ο Μπάμπης της λέω και εγώ στην καθημερινότητά μου. Επίσης, ο Μπάμπης και ο Γιάννης αγαπούν με ανιδιοτέλεια. Εγώ αυτό που θέλω να καταφέρω στη ζωή μου είναι να αγαπάω χωρίς να περιμένω κάτι. Αυτή είναι και η πραγματική αγάπη. Να αγαπάς κάποιον για αυτό που είναι.

Έχεις πληγωθεί από έρωτα;

Πολλές φορές.

Ο Μπάμπης πώς θα αντιδράσει μόλις μάθει πως ο Κυριάκος έγινε κοινοτάρχης;

Αυτό που ξέρω, και είναι σπόιλερ, είναι ότι γυρίζω κάποια στιγμή σε ένα στρατόπεδο κοντά στο Διαφάνι κι ενώ ξέρω πως είναι κοινοτάρχης Διαφανίου στη συνέχεια μαθαίνω πως έγινε και ότι ο ακύλας του έκανε την πρόταση. Εκεί υπάρχουν μεγάλες και πολλές εξελίξεις.

Τελικά ο Μπάμπης με την Κορίνα θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα;

Άγριες μέλισσες: Ο Μπαμπής τα σπάει όλα στο Διαφάνι

Όσον αφορά την Κορίνα είναι πολύ μπλεγμένη η κατάσταση. Έχει αυτό τον πατέρα που έχει, είναι παντρεμένη με τον Μελέτη, και επιπλέον κάποια στιγμή ο Μπάμπης θα πρέπει να βάλει μυαλό γιατί μπλέκει με παντρεμένες.

θα κάνει σχέση μαζί της;

Η Κορίνα του αρέσει του Μπάμπη. Ίσως προσπαθήσει να της βάλει μυαλό. Θα δούμε να συμβαίνουν πολλά…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close