Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια και εγκαταλείπει το Διαφάνι

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος τελικά θα βρεθούν στα δικαστήρια με σκοπό ο καθένας να διεκδικήσει τον μικρό Στέργιο. Το αγαπημένο ζευγάρι του παρελθόντος θα δώσει την πιο σκληρή του μάχη στην αίθουσα του δικαστηρίου για το ποιος είναι ο καταλληλότερος για το μεγάλωμα του παιδιού.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ κύκλος : Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν

Ο Νικηφόρος έχει χάσει την δύναμη του αφού έχει διακόψει κάθε επαφή με το πατρικό του σπίτι και το πιο σημαντικό ,έχει μείνει χωρίς δουλειά και χρήματα. Έτσι παίρνοντας τα απαραίτητα και το παιδί θέλει να εγκαταλείψει το Διαφάνι. Στην αρχή θα ζητήσει την βοήθεια της Ασημίνας σε σχέση με το παιδί και φυσικά θα του την δώσει. Αμέσως εκείνος θα πάει στη Λάρισα όπου και θα βρει το νέο του σπίτι.

Ο Νικηφόρος είναι ένα ράκος και ψάχνει να βρει λύσεις για να είναι κοντά στο παιδί του. Έτσι εφόσον η σχέση του με την Ασημίνα έχει τελειώσει οριστικά ο Νικηφόρος θα της κάνει μια πρόταση να μετακομίσει με το παιδί στην Λάρισα και να μένουν  σε διαφορετικά σπίτια έτσι ώστε να μπορεί να βλέπει το παιδί του όποτε θέλει. Η Ασημίνα θα σκεφτεί την πρόταση του με την Δρόσω να βγαίνει εκτός εαυτού. Άραγε ποιον δρόμο θα διαλέξει η Ασημίνα;

Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια και εγκαταλείπει το Διαφάνι

Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια του παιδιού   

Μπορεί η Ασημίνα να βοήθησε τον Νικηφόρο όταν της ζήτησε βοήθεια με το παιδί αλλά δεν ξεχνάει και τον στόχο που έχουν βάλει με την Δρόσω  την απόκτηση του παιδιού. Με γυναίκα δικαστή και όπλα το ότι ο Νικηφόρος δεν έχει πλέον κανένα περιουσιακό  στοιχείο στο όνομα του η Ασημίνα και η Δρόσω κερδίζουν τη δίκη  και παίρνουν το παιδι .

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες spoiler: H Λενιώ προσπαθεί να γίνει μητέρα αλλά το πρόβλημα που έχει δεν την αφήνει

 

Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος χάνει την επιμέλεια και εγκαταλείπει το Διαφάνι

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close