Άγριες Μέλισσες spoiler: H Λενιώ προσπαθεί να γίνει μητέρα αλλά το πρόβλημα που έχει δεν την αφήνει

Ο Γολγοθάς της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζεται!

Και ενώ ο Βόσκαρης βρίσκεται στην φυλακή για τους βι@σμους  και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ,η Σοφούλα έχει πάρει την απόφαση να πάει σε μοναστήρι. Από την άλλη ο Κωνσταντής είναι σοκαρισμένος με τα όσα έχει μάθει για την αγαπημένη του Δρόσω σε σχέση με τον φόνο του αδερφού του Σέργιου. Δεν θέλει να πιστέψει πως μπλέκεται στον φόνο και η Δρόσω και δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός αυτό όσο και να αγαπάει την Δρόσω.

Ο Νικηφόρος είναι εκτός εαυτού με την συμμαχία της Ασημίνας και την Δρόσως στην αγωγή για το δικαστήριο με τον μικρό Σέργιο και παρατάει τον συνεταιρισμό. Η Ελένη πάλι ζει για ακόμη μια φορά το δράμα της και αυτή τη φορά αφορά τη μητρότητα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες spoiler : Πηνελόπη και Μελέτης ξανά ζευγάρι

Τα γεγονότα λοιπόν στο σημερινό επεισόδιο Δευτέρα 12 Απριλίου θα είναι για ακόμη μια φορά συνταρακτικά αφού στο σπίτι των Σεβαστών θα πέσει ακόμη μια βόμβα μεγατόνων.  Ο Γραμματικός θα συνδέσει  τον Μελέτη με τους Άβαντες, που έχει αντιμετωπίσει παλιότερα και ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως με την βοήθεια του θα βρει στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο Προκόπης λογομαχεί  με τον κουρέα αφού θα του  αποκαλύψει  την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έχει να αντιμετωπίσει την οργή του  χωριού και έτσι λέει  στους δικούς της  ότι αδυνατεί να ζει άλλο στο χωριο. Από την άλλη  ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Σύμφωνα με τα spoiler για την συνέχεια της σειράς  ο Δούκας τιμωρεί τον   Νικηφόρο που τον πρόδωσε και ο Γραμματικός γίνεται ράκος μετά από την εγκατάλειψη του από τη Πηνελόπη αφού χάσει το μωρό. Ενώ ο έρωτας της Δρόσως και του Κωνσταντή  αναζωπυρώνεται.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες spoiler: Η πρόταση του Νικηφόρου στην Ασημίνα θα ανάψει φωτιές

Η Ελένη αποκτά γυναικολογικό πρόβλημα μετά την άμβλωση στην φυλακή. 

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Γολγοθάς της Ελένης δεν έχει τέλος . Η Ελένη μετά από τους συνεχείς βι@σμους του Βόσκαρη έμεινε έγκυος και είχε υποβληθεί σε άμβλωση. Έτσι της δημιουργήθηκε ενα  γυναικολογικό πρόβλημα που στην αρχή θα απευθυνθεί στη Ρίζω για να καταλάβει τι έχει συμβεί .

Έπειτα θα πάει  σε γυναικολόγο στη Λάρισα όπου και θα μάθει πως υπάρχει όντως πρόβλημα . Ο Λάμπρος όπως πάντα  θα σταθεί δίπλα της  της . Άραγε θα καταφέρει η Ελένη να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα και να αποκτήσει την οικογένεια που τόσο επιθυμούσε με τον αγαπημένο της Λάμπρο;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close