Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα την Δρόσω με τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα την Δρόσω με τον Κωνσταντή.

Ανατρεπτικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, αφού σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά, ο Νικηφόρος πιάνει στα  πράσα  την Δρόσω με τον Κωνσταντή.

Ποιά θα είναι άραγε η αντίδραση του Νικηφόρου όταν καταλάβει την κρυφή σχέση του μικρού του αδελφού με την Δρόσω; Το σοκ θα είναι μεγάλο όταν καταλάβει πως ο Κωνσταντής έχει κρυφό δεσμό με την γυναίκα που έχει συνευρεθεί και μαζί του και κατάστρεψε κατά κάποιο τρόπο τον γάμο του.

Δειτε λοιπόν τι θα γινεί στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη δίνουν στην Δρόσω τον Σέργιο

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 78 – β κύκλος

Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να σώσουν τη Σοφούλα από τον Βόσκαρη, ενώ ο Νικηφόρος έρχεται στα χέρια με τον Τάκη και απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα επιβεβαιώνει πως ο Νικηφόρος ξέρει για εκείνη και για τον Μπάμπη.

Ο Μελέτης πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Θέμελη που τους κατέδωσε, ενώ ο Κωνσταντής πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για την παράνομη επιχείρησή του.

Τα νέα του αρραβώνα της Σοφούλας με τον Βόσκαρη σκάνε σα βόμβα στο καφενείο. Πώς θα το πούνε στον Άγγελο; Η Ελένη ζητάει από τον Τάκη να φύγει από το σπίτι τους αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη Δρόσω και παίζει το τελευταίο του χαρτί.

 

Close