Άγριες Μέλισσες: Μια αποκάλυψη διαλύει την οικογένεια Τόλλια

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς ο  Τόλλιας μαθαίνει για την επίθεση του Θανασάκη στον Παναγιώτη. 

H οικογένεια Τόλλια θα ζήσει τον δικό της Γολγοθά στα επόμενα επεισόδια της σειράς ,Ποια αποκάλυψη θα διαλύσει τη οικογένεια;

Άγριες Μέλισσες: Μια αποκάλυψη διαλύει την οικογένεια Τόλλια

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Πηνελόπη ρίχνει μαχαιριά στον Δούκα

Σε πανικό θα βρεθεί η οικογένεια Τόλλια, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Θανασάκης κατάφερε για άλλη μια φορά να φέρει σε δύσκολη θέση τους γονείς του και ειδικά τον πατέρα του. Ο Περικλής νιώθει μεγάλη ντροπή για τον γιο του και δεν έχει πια μούτρα να τον αντικρίσει.

Ο Τόλλιας μαθαίνει για την επίθεση του Θανασάκη

Η πορεία στο Διαφάνι θα είναι η αιτία για να ξεσπάσει ο πόλεμος ανάμεσα στην οικογένεια. Μαζί με τους Άβαντες, ο Θανασάκης δε σεβάστηκε τον Παναγιώτη που τον μεγάλωσε και τον χτύπησε πάρα πολύ άσχημα.

Για κακή του τύχη, ο Παναγιώτης κατάφερε να δει το ρολόι του στο χέρι και να εξακριβώσει πως ο άνθρωπος που τον χτυπούσε, ήταν ο γιος του Τόλλια. Το σοκ ήταν τεράστιο τόσο για εκείνον, όσο και για όλη την οικογένεια που θα μάθει σύντομα την φρικτή αλήθεια.

Άγριες Μέλισσες: Μια αποκάλυψη διαλύει την οικογένεια Τόλλια

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Η ζήλια του Λάμπρου θα φτάσει την Ελένη στα άκρα

Μαύρα Χριστούγεννα στο Διαφάνι

Μαύρα Χριστούγεννα θα περάσουν τρεις οικογένειες στη σειρά. Οι αδελφές Σταμίρη θα ζουν με την αγωνία του Λάμπρου, ο οποίος θα δεχθεί δολοφονική επίθεση μέσα στο κελί του. Τα νέα θα φέρει η Βιολέτα, καθώς θα είναι η πρώτη που θα ενημερωθεί για το συμβάν αυτό…

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος, η Πηνελόπη και ο Κωνσταντής θα αναγκαστούν για χάρη του μικρού να δειπνήσουν με τους γονείς τους. Ο Σέργιος τους ζητά να δει τον παππού και την γιαγιά, με αποτέλεσμα το χριστουγεννιάτικο αυτό τραπέζι να είναι εφιαλτικό για τους πρωταγωνιστές.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η κατάληξη του Μελέτη και της Πηνελόπης

Άγριες Μέλισσες: Μια αποκάλυψη διαλύει την οικογένεια Τόλλια

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 41 , 42 , 43 , 44

Η οικογένεια Τόλλια θα ζήσει τον δικό της γολγοθά σύμφωνα με το youfly.com , στις Άγριες Μέλισσες. Η αλήθεια για τον Θανασάκη θα έρθει στο φως, με τις συγκρούσεις να είναι αμέτρητες. Ο γιος του Τόλια θα αναλάβει ισχυρή θέση στους Άβαντες και η οργή όλων θα ξεχειλίσει.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close