Άγριες Μέλισσες: Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε  τον Λάμπρο να λέει πως όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Εγώ θα  στην έδινα πάντως! ΕΣΕΝΑ την δεύτερη ευκαιρία!

Η είδηση της δολοφονίας του Δούκα Σεβαστού πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι! Η οικογένεια Σεβαστού θρηνεί τον χαμό του παρά τα όσα έχουν γίνει, ενώ η Μυρσίνη δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός πως έχασε για πάντα τον άντρα που αγάπησε. Απαρηγόρητος είναι και ο Μελέτης!

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία πράξη για Μυρσίνη

Ο πιο πιστός άνθρωπος του Δούκα! Ξέρει πως τον φόνο τον έκανε ο Ακύλας και διψάει για εκδίκηση. Έχει βαλθεί να τον βρει και να τον σκοτώσει ο ίδιος με τα χέρια του. Η μεγάλη συνάντηση των δύο ανδρών δεν αργεί να συμβεί.

Ο Μελέτης τρελός από τον θυμό, αρπάζει ένα δρεπάνι και με μία κίνηση κόβει το κεφάλι του Ακύλα! Τα αίματα πετάγονται παντού και καλύπτουν τον Μελέτη, ο οποίος ανακουφισμένος πέφτει στα γόνατα και κοιτάζει προς τον ουρανό με χαμόγελο!

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βρίσκει τον Δούκα νεκρό

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Θα βρουν επιτέλους στο τέλος την ευτυχία που τους αξίζει

Σαν να λέει στον αγαπημένο του θείο πώς τώρα θα ηρεμήσει η ψυχή του γιατί εκδικήθηκε για τον θάνατο του. Μετά από αυτό συλλαμβάνεται και λίγες ημέρες αργότερα περνάει από δίκη για τα εγκλήματα του και καταδικάζεται σε εκτέλεση!

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας έρχεται αντιμέτωπος με τον Ακύλα

Τα νέα προκαλούν σοκ σε όλους! Ακόμα και οι Διαφανιώτες δεν θα ήθελαν ένα τέτοιο τέλος για τον Μελέτη, τους αρκούσε μόνο η φυλάκιση. Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία, λέει ο Λάμπρος και ο Νέστορας συμφωνεί: Θα συμφωνήσω με τον δάσκαλο, ο Μελέτης αξίζει να μείνει στη φυλακή, αλλά όχι να θανατωθεί.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Τα συγκινητικά backstage video και οι φωτογραφίες από το τέλος

Έτσι όλοι στο καφενείο αποφασίζουν να στείλουν ομαδική επιστολή υπογεγραμμένη απ’ όλους για να ζητήσουν να του δώσουν χάρη από την θανατική ποινή.

Όμως το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό και ο Μελέτης τελικά πέφτει νεκρός στο εκτελεστικό απόσπασμα, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, λυτρωμένος απο το  τραγικό παρελθόν του!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close