Ξέφυγε η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες – Κατηγορεί την Ασημίνα για φόνο και απαγωγή

Η Δρόσω θα ξεφύγει τελείως στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες μέλισσες καθώς δεν θα διστάσει να κατηγορήσει την αδερφή της Ασημίνα, για φόνο και απαγωγή.

Εκτός εαυτού  οι αδελφές Σταμίρη για τον μικρό Σέργιο. Η Δρόσω και ο  Κωνσταντής, πηγαίνουν στο Παρίσι για να βρουν την Ασημίνα και τον Νικηφόρο .  Το ζευγάρι αναστατώνεται όμως, μόλις δουν πως ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος για όλα.

Ο Νικηφόρος ξέρει ότι εάν δε επιστρέψουν ποτέ ξανά πίσω, δεν θα έχουν νομικές συνέπειες από τη Δρόσω.

Η δίκη θα παίρνει συνεχώς αναβολή και έτσι ο Σέργιος θα μεγαλώσει και θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει μόνος του την οικογένεια του . Από την άλλη η Ασημίνα κράτα μικρό καλάθι γιατί ξέρει  την αδερφή της.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ αναλαμβάνει την ευθύνη για τον φόνο του Θέμελη

Κωνσταντής και Δρόσω _

Η Δρόσω απειλεί την Ασημίνα

Η Δρόσω τα παίζει όλα για όλα. Ξέρει  ότι η αδερφή της φοβάται και έτσι  την χτυπά εκεί που πονάει. Οι δυο αδελφές χτυπιούνται στήθος με στήθος με απειλές για ένοχα μυστικά από το παρελθόν.

Η συζήτηση της Δροσως με τον Νικηφόρο είναι άκαρπη. Οπότε έχει σειρά η Ασημίνα. Η Δρόσω  την απειλεί ότι  θα πει σε όλους για τον φόνο που έκαναν οι αδελφές Σταμίρη, θάβοντας τον Σέργιο Σεβαστό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24, της επισημαίνει ότι εάν δεν επιστρέψει στο χωριό , θα την κατηγορήσει για απαγωγή και φόνο!

Ξέφυγε η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες_ – Κατηγορεί την Ασημίνα για φόνο και απαγωγή_

Και αφού η Δρόσω επιμένει στις απειλές της, το όνειρο για την Ασημίνα για μια ευτυχισμένη ζωή στο Παρίσι χάνεται και της δίνει το λόγο της ότι θα γυρίσουν σύντομα στο χωριό Η Δρόσω φεύγει από το Παρίσι, περιμένοντας από τη αδελφή της να πείσει τον Νικηφόρο. Αυτό θα είναι κάτι πολύ δύσκολο γιατί επιστρέφοντας όλα πάνε στράφι και ο γάμος τους θα είναι στα όρια διάλυσης.

Ασημίνα και Νικηφόρος_

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close