Άγριες Μέλισσες:   Ποιος τον Βρίσκει και γιατί εξαφανίζεται ο μικρός Σέργιος

Συγκλονιστικές θα είναι και πάλι οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες αφού ο μικρός Σέργιος Σεβαστός θα αναστατώσει την οικογένεια του και το Διαφάνι .  

Από την άλλη περιμένουμε και τη συνάντηση της Ελένης με την Δρόσω   η οποία θα γίνει στην Τρούμπα όπου θα έρθει το μεγάλο σοκ για την Ελένη αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια κατάματα.

Ο Κωνσταντής μαθαίνει το μυστικό για τον μικρό Σέργιο

Ο πρώτος που ανακαλύπτει πού βρίσκεται η Δρόσω, όπως ήδη έχετε δει, είναι ο Κωνσταντής, ο οποίος το βάζει σκοπό της ζωής του να τη βοηθήσει να ξεφύγει από τον άσχημο δρόμο που έχει πάρει. Εκείνη έχει πια αποδεχτεί τη μοίρα της και αρνείται, αλλά όταν εκείνος της λέει για τον τραυματισμό τής Ελένης κατά την απόδρασή της, μαζί με τον Τάκη πάνε στη Λάρισα να επισκεφθούν την αδελφή της στο νοσοκομείο.

Η Δρόσω, επηρεασμένη από τη συνάντησή της με την Ελένη, σύμφωνα με το Tivi ΣΙΡΙΑΛ  παίρνει με τον Τάκη την απόφαση να παντρευτούν, όμως η μαντάμ Κούλα συνεχίζει να διαφωνεί: «Δρόσω, κάνεις τεράστιο λάθος! Μην παντρευτείς τον Τάκη, δεν είναι αυτό που δείχνει θα υποφέρεις μια ζωή».

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, τα πρώτα σύννεφα στον γάμο του Κωνσταντή και της Δόμνας κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς εκείνος έχει στο μυαλό του τη Δρόσω και πώς θα τη γλιτώσει από τον βούρκο που έχει κυλιστεί!

Ετσι αποφασίζει να φύγει κρυφά από το χωριό και να πάει στην Αθήνα να τη βρει ξανά και να προσπαθήσει να την πείσει να γυρίσει πίσω στο χωριό. «Τι θέλεις πάλι εσύ εδώ; Δεν σου είπα να με αφήσεις στην ησυχία μου; Φύγε», του λέει η Δρόσω, αλλά ο Κωνσταντής επιμένει:

«Δρόσω, έχεις μπλέξει, δεν είσαι εσύ αυτή που ξέρω! Δεν πρόκειται να σε αφήσω να ζεις αυτή την κόλαση, έλα, ετοίμασε τα πράγματά σου και πάμε να φύγουμε! Η Ελένη αποφυλακίστηκε και επιστρέφει στο Διαφάνι», της λέει και την τραβάει για να φύγουν, όταν εμφανίζεται ο Τάκης: «Ε, τι γίνεται εδώ; Τι θέλεις ρε από τη Δρόσω; Αφησέ την και φύγε».

Ο Κωνσταντής όμως τον πλησιάζει με απειλητική διάθεση: «Από εδώ μέσα θα φύγω μόνο με τη Δρόσω», του ξεκαθαρίζει και εκείνη προσπαθεί να τους σταματήσει. Οι δύο άντρες καταλήγουν να τσακωθούν άσχημα και πάνω στον καβγά αποκαλύπτεται ένα τεράστιο μυστικό που θα φέρει τα πάνω-κάτω! Ο Τάκης λέει το μεγάλο μυστικό της Δρόσως για τον μικρό Σέργιο και ο Κωνσταντής χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

«Τι λες, ρε; Ποιος σου είπε εσένα να μιλάς για τον ανιψιό μου;», λέει ο Κωνσταντής και ο Τάκης επιμένει: «Σου αρέσει δεν σου αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια! Ο ανιψιός σου είναι παιδί της Δροσούλας, γι’ αυτό έφυγε από το χωριό σας και ήρθε στην Αθήνα!

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 53, 54, 55, 56

Γιατί δεν μπορούσε να συνυπάρχει με το παιδί της και να κάνει πως είναι ξένο για εκείνη». Η Δρόσω αναγκάζεται να του επιβεβαιώσει τα λόγια του Τάκη και ο Κωνσταντής φεύγει καταρρακωμένος
για το χωριό.

Η Δρόσω επικοινωνεί με την Ασημίνα και της ζητάει να τη βοηθήσει ώστε να μην την ψάξει η Ελένη και εκείνη το κάνει! Δεν υπολογίζουν όμως τον Κωνσταντή που είναι αποφασισμένος από τη μια να σώσει τη Δρόσω και από την άλλη να αποκαλυφθεί το μυστικό που έστησαν Νικηφόρος και Ασημίνα!

Η Ελένη, παρά τα όσα της λέει η Ασημίνα, επικοινωνεί με τον φίλο του πατέρα της από την Αθήνα, προκειμένου να βρει τη Δρόσω, αλλά δεν τα καταφέρνει. Όμως, η απρόσμενη βοήθεια του Κωνσταντή, που κρυφά θα πετάξει στην πόρτα της φυλλάδιο της Δρόσως από την Τρούμπα, θα την οδηγήσει στην αλήθεια για τη μικρή της αδελφή.

Το τεράστιο σοκ!

Η Ελένη ταραγμένη από το φυλλάδιο του καμπαρέ, αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα και να έρθει αντιμέτωπη με τη φριχτή αλήθεια! Διστακτικά φτάνει στην Τρούμπα και τρομάζει με όσα βλέπει να συμβαίνουν εκεί. Βρίσκει το μαγαζί «Χαβάη» και σοκάρεται όταν βλέπει στην αφίσα τη μικρή αδελφή της ως Ρόζα. Μπαίνει μέσα και βλέπει πάνω στη σκηνή τη Δρόσω με προκλητικά ρούχα και έντονα βαμμένη! Δεν μπορεί να το πιστέψει!

Η Δρόσω καθώς τραγουδάει βλέπει ξαφνικά μπροστά της την Ελένη και σοκάρεται! Σταματάει να τραγουδάει και όλοι την κοιτάζουν! Κατεβαίνει και πλησιάζει την Ελένη, η οποία της λέει: «Τι πήγες και έκανες, Δρόσω;». Η μαντάμ Κούλα, ο Νώντας και ο Τάκης προσπαθούν να επέμβουν, αλλά η Δρόσω τους σταματάει:

«Είναι η αδελφή μου! Βρες μια δικαιολογία, μαντάμ Κούλα, πρέπει να φύγω» και φεύγει με την Ελένη. «Αυτό ήταν το όνειρο που είχες, Δρόσω; Να γίνεις μια του δρόμου; Πώς κατάντησες έτσι, μωρέ Δρόσω; Γιατί; Γιατί το έκανες αυτό;», τη ρωτάει με δάκρυα και η Δρόσω αναρωτιέται: «Πώς έμαθες;». Η Ελένη αρχίζει να θυμώνει: «Αυτό σε νοιάζει; Και όχι το πώς κατάντησες;».

Η Δρόσω αντιδράει: «Αυτή ήταν η μοίρα μου, Ελένη! Εκανα πολύ χειρότερα από αυτό! Ξέρεις τι εννοώ» και της ζητάει να φύγει και να την αφήσει να συνεχίσει τον δρόμο που επέλεξε για τη ζωή της…

Όμως, η Ελένη δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι αυτό… Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο της σειράς που έφυγε επιστρέφει ξανά!

Ο μικρός Σέργιος εξαφανίζεται και προκαλεί σοκ στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι και στο σπίτι της, μετά από 6 χρόνια και κάποιοι την προτρέπουν να φύγει, ενώ κάποιοι την κοιτάνε με καχυποψία. Η Ασημίνα την υποδέχεται με συγκίνηση και αγάπη αλλά για άλλη μια φορά θα δεχτεί την οργή του Δούκα και της Μυρσίνης, ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει τις ισορροπίες! «Είναι η θεία η Ελένη», λέει η Ασημίνα στον μικρό Σέργιο, αλλά εκείνος κρύβεται πίσω της από τον φόβο του και απαντάει: «Δεν θέλω να της μιλήσω! Εκανε κάτι κακό».

Η Ελένη κοιτάζει σαστισμένη την Ασημίνα και εκείνη της λέει πως η Μυρσίνη ευθύνεται γι’ αυτό. Ο μικρός Σέργιος φοβάται και τρέμει την επιστροφή της θείας του που ήταν στη φυλακή γιατί έκανε κάτι πολύ κακό και εξαφανίζεται! Όλοι αγωνιούν και τον ψάχνουν και τελικά τον βρίσκουν κρυμμένο στην αποθήκη του σπιτιού: «Δεν ήθελα να με βρει η θεία Ελένη, γι’ αυτό κρύφτηκα εδώ!

Θα μου κάνει κι εμένα κακό», τους λέει. Αυτή η κατάσταση φέρνει την Ελένη αντιμέτωπη τόσο με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο, αλλά και με τους υπόλοιπους Σεβαστούς.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close