Άγριες μέλισσες: H Ρένα αντιμέτωπη με την Ασημίνα για τον Νικηφόρο

Άγριες μέλισσες : Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές ,καθώς η Ρένα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ασημίνα .Πως θα αντιδράσει η Ασημίνα μόλις μάθει πως ο Νικηφόρος έχει άλλη σχέση; Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος;

Στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς, είδαμε την Ασημίνα με τον Νικηφόρο σε μία από τις καλύτερες σκηνές τους. Να χορεύουν μαζί και η Σκηνοθεσία, ο φωτισμός, η μουσική και η μοναδική χημεία του Αναστάση Ροϊλου και της Έλλης Τρίγκου μας έδωσαν να καταλάβουμε πως η φλόγα του ερωτά τους ακόμη καίει  Τι θα γίνει με την Ρένα όμως; Θα κάνει τον Νικηφόρο να ξεχάσει την Ασημίνα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Τέλος ο Μελέτης- Η Κορίνα ερωτεύεται τον Μπάμπη

Άγριες μέλισσες: H Ρένα αντιμέτωπη με την Ασημίνα για τον Νικηφόρο

 

H καρδιά του Νικηφόρου αρχίζει να χτυπά δυνατά για πρώτη φορά μετά τη σχέση του με την Ασημίνα. H Ρένα εισβάλλει στη ζωή του, και του ξυπνά συναισθήματα που είχε ξεχάσει πως μπορούσε να νιώσει. H Μελίνα Λεφαντζη που υποδύεται την Ρένα, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και μίλησε για την ευκαιρία που της δίνεται με τη συμμετοχή της στις άγριες μέλισσες και μας υπόσχεται ενδιαφέροντα ερωτικά μπερδέματα!

Ποια είναι η Ρένα που εισβάλλει στη ζωή του Νικηφόρου

H Ρένα, είναι η μοναχοκόρη του Χαρίλαου Mόρτζου . Ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλοεπενδυτές ,στο έργο του αεροδρομίου που προωθεί ο Ακύλας. Είναι μία θελκτική, μορφωμένη μοντέρνα κοπέλα, που θα γοητευτεί από τον Νικηφόρο. Ο οποίος με τη σειρά του, δεν θα αργήσει να δείξει το ενδιαφέρον του, για την προοπτική μιας νέας σχέσης, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και την Ασημίνα.  Θα καταφέρει όμως να ξεπεράσει πραγματικά το μεγάλο έρωτα του για την πρώην γυναίκα του;  H Μελίνα Λεφαντζη έχει όλες τις απαντήσεις.

rena-agries-melisses

Η Ρένα είναι μία δυναμική γυναίκα.  Η οικονομική δυνατότητα που είχε από μικρή, αλλά και η εξωστρεφής προσωπικότητα της, την έφερναν πάντα στο κέντρο οποιασδήποτε κοινωνικής συγκέντρωσης. Είναι κοινωνική και φαίνεται να έχει ταπεραμέντο.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες:Ο Λάμπρος επιστρέφει από τη Λέρο στο Διαφάνι

Αν και μικρή σε ηλικία, διαχειρίζεται τις καταστάσεις με ωριμότητα. Προσεγγίζει τον Νικηφόρο ,επειδή τον βλέπει σαν μία πρόκληση .Της προκαλεί έντονο ενδιαφέρον, αλλά νομίζω ότι στη συνέχεια  θα έχει έντονα συναισθήματα για εκείνον .

θα  δούμε τη Ρένα  να είναι τρελά ερωτευμένη με τον Νικηφόρο;

rena-nikiforos-agries-melisses

Προς το παρόν δεν έχουμε φτάσει εκεί .Ζούμε στην αρχή της γνωριμίας τους.  Bλέπουμε το πως, διαμορφώνεται η σχέση τουs σιγά-σιγά.  H Ρένα βλέπει τους άντρες λίγο σαν τρόπαιο. Θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι λίγο καλομαθημένη . Παλιότερα, ισως και να είχε την τάση, να παίζει, να φλερτάρει.  Είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος πλήρης και το να φλερτάρει με τους άντρες ήταν μες στη ζωή της .Αλλά μέχρι εκεί. Δεν τους έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα.

Φοβάται η Ρένα το δέσιμο που έχει ο Νικηφόρος με την Ασημίνα;

rena-asimina-nikiforos-agries-melisses

Kάτι τέτοιο δεν έχει γίνει κατανοητό ακόμα.  Aυτό θα φανεί στην πορεία. Σίγουρα  η σχέση  της Ασημίνας με τον Νικηφόρο, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του Νικηφόρου και η Ρένα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ασημίνα!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Μελίνας Λεφαντζή στο περιοδικό Τηλέραμα αυτής της εβδομάδας.

 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close