Άγριες Μέλισσες: Λυγίζει ο Τολιάς βλέποντας στον γιο του στο κελί

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκινητικές καθώς λυγίζει ο Τολιάς βλέποντας στον γιο του στο κελί.

Εδω που τα λέμε δεν είναι και ότι καλύτερο να αντικρίζεις αυτό το θέαμα…Υπομονή Τόλλια …

Οι Άβαντες πετυχαίνουν τον σκοπό τους. Ο Ακύλας και ο Μελέτης καταφέρνουν να χειραγωγήσουν τον Θανασάκη να πάρει την ευθύνη για τις δολοφονίες του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του. Σύντομα, ο Τόλλιας θα αντικρίσει το παιδί του μέσα στο κελί, με την σκηνή αυτή να είναι σπαρακτική, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες-Μέλισσες-Τολιάς

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες : Η συμμαχία μεταξύ Μόρτζου και Ακύλα

Όσο κι αν η Σοφούλα και ο Άγγελος προσπαθούν να πείσουν τον Θανασάκη για το αντίθετο, εκείνος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για την οργάνωση. Θεωρεί τους Άβαντες οικογένεια και είναι έτοιμος να θυσιαστεί για εκείνους.

Φυσικά, ο Λάμπρος γνωρίζει την αλήθεια και μένει άναυδος, όταν βλέπει πως τελικά η δικαιοσύνη δεν έρχεται. Οι πραγματικοί δολοφόνοι γλιτώνουν στις Άγριες Μέλισσες και ο Θανάσης Τόλλιας οδηγείται στο κελί, τρομοκρατημένος.

Άγριες-Μέλισσες-Θανάσης-Τολιάς

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο νέος κοινοτάρχης

Ο Περικλής και η Παγώνα βρίσκονται σε πανικό. Οι μεγαλύτεροι φόβοι τους έγιναν πραγματικότητα. Ο Τόλλιας, θέλοντας να δει τον γιο του, θα επισκεφτεί τις φυλακές. Θα τον αντικρίσει και θα καταρρεύσει…

Άγριες-Μέλισσες-Τολιάς

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης σκοτώνει τον Ακύλα

Ένας συγκλονιστικός διάλογος θα ακολουθήσει ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Σύμφωνα με το Youfly.com, ο Περικλής θα τον ρωτήσει ένα τεράστιο γιατί, ο Θανασάκης, όμως, δε θα δείξει μετανιωμένος. Φυσικά, οι Άβαντες κατάφεραν τον σκοπό τους και πλέον αδιαφορούν για τις συνέπειες, αλλά και για την κατάληξη του μικρού.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close