Άγριες Μέλισσες spoiler: Ασημίνα και Νικηφόρος το νέο ζευγάρι εξουσίας

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ασημίνα και Νικηφόρος το νέο ζευγάρι εξουσίας;

Το σίριαλ άγριες μέλισσες του ΑΝΤ1 είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ των τελευταίων χρόνων.  Ο ηθοποιός Συμεών Τσακίρης που έπαιξε τον εισαγγελέα στις άγριες μέλισσες  κάνει μικρά spoiler για την πορεία της αγαπημένης μας σειράς και μιλάει για την συνεργασία του με τη Λενιώ. Οι εξελίξεις θα είναι  ραγδαίες καθώς  επιστροφές του παρελθόντος θα ταράξουν  και πάλι τα νερά.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες 6 χρόνια μετά : Μυρσίνη και Βόσκαρης σε ένα σατανικό σχέδιο

Ο ηθοποιός είπε πως  η συνεργασία του με τη Μαρία Κίτσου ήταν άψογη και πως  όλοι οι συνάδελφοι του τον  αγκάλιασαν  με αγάπη. Όσον άφορα για την πορεία της σειράς έδωσε όσες πληροφορίες μπορούσε να δώσει λέγοντας :  Υποψιάζομαι πως η ποινή της Ελένης θα αλλάξει. Είμαστε στα ισόβια αλλά υποψιάζομαι πως θα αλλάξει. Ένα πουλάκι μου έχει πει ότι θα αλλάξει… Υπάρχει η περίπτωση κάποιος μάρτυρας να φέρει τα πάνω κάτω και η Ελένη ουσιαστικά να μην εκτίσει τα ισόβια» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Η Ασημίνα θα δημιουργήσει με τον σύζυγο της, τον Νικηφόρο ένα νέο ζευγάρι εξουσίας».

Δείτε επίσης :Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 25 ,26 ,27, 28, 29, 30

Οι εξελίξεις τρέχουν στις άγριες μέλισσες και πολλοί ηθοποιοί θα  αποχωρίσουν από τη σειρά. Νέες αφίξεις όμως θα έρθουν για να ταράξουν και πάλι το Διαφάνι. Έκτος όμως από αφίξεις θα υπάρξουν και επιστροφές από τα παλιά…

Σύμφωνα με αναφορές από την   εκπομπή Στη Φωλιά των Κουκου ο Αλέξανδρος Βασταρδής θα επιστρέψει στη σειρά. Πρόκειται για τον γυναικολόγο που είχε επισκεφθεί η Θεοδοσία προκείμενου να μείνει έγκυος,όμως τα πράγματα άλλαξαν στην πορεία αφού οι δυο τους ερωτεύτηκαν.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης λοιπόν θα επανέλθει και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Star Channel κάνεις δε ξέρει αν θα είναι για κάλο.

 

Δείτε επόμενα επεισόδια και σπόιλερ για τις Άγριες μέλισσες με ένα κλικ εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close