Άγριες Μέλισσες Spoiler: Χαμός για τα μάτια της Ασημίνας

Νέα μάχη για τα μάτια της Ασημίνας! Ύστερα από τον Μπάμπη, παίρνει άλλος σειρά. Ο Πέτρος Ορφανίδης και ο Νικηφόρος θα έρθουν αντιμέτωποι.

Η αλήθεια είναι ότι  ο έρωτας ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα δεν έχει τελειώσει και Spoilers λένε ότι  οι δυο πρωταγωνιστές θα κάνουν μια νεα αρχή . Από την άλλη τίποτα δεν θα γίνει εύκολα.  Η Ασημίνα  θα πιάσει δουλειά σε μια εφημερίδα σαν  γραμματέας και η ζωή της θα αλλάξει εντελώς.

Νικηφόρος και Πέτρος Ορφανίδης δρομολογούν τις εξελίξεις. Οι δύο  άντρες θα αγγίξουν την καρδιά της Ασημίνας! Τι θα δούμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς!

Νικηφόρος Σεβαστός και Ορφανίδης στα μαχαίρια 

Ο Νικηφόρος θα καταλάβει πως κάτι τρέχει με την Ασημίνα. Η Ασημίνα   γοητεύεται από τον νέο πρωταγωνιστή.  Η σχέση δεν θα εξελιχθεί αμέσως ερωτικά, σίγουρα όμως υπάρχει μια φλόγα .  Ασημίνα και Πέτρος Ορφανίδης λοιπόν θα συνεργαστούν, αφού η Ασημίνα  θα δουλέψει  στην εφημερίδα του.

Δείτε επίσης : Ξεχάστε τη «Βιολέτα» που ξέρατε στις «Άγριες Μέλισσες»! Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της στον τρίτο κύκλο (εικόνα)

Μία περιπέτεια λοιπόν αρχίζει  για την πρωταγωνίστρια. Ο Νικηφόρος καταλαβαίνει ότι η Ασημίνα έχει αλλάξει  και πληγώνεται πολύ .

Αλλά δεν είναι μόνο το ερωτικό στη μέση. Έχει σκοπό  να βοηθήσει την Ασημίνα να απομακρυνθεί από τον Πέτρο, για το καλό της . Η Ασημίνα έχει μπλεχτεί σε μονοπάτια σκοτεινά . Η Ασημίνα θα αντιδράσει ! Το ζευγάρι θα διχάσει για ακόμη μια φορά το κοινό αφού η σχέση τους θα δοκιμαστεί πάλι !

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close