Άγριες Μέλισσες: Το οριστικό τέλος Ασημίνας -Νικηφόρου στον 2ο κύκλο

Η σχέση  Νικηφόρου –  Ασημίνας θα περάσει από σαράντα κύματα μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης ,μας σειράς Άγριες Μέλισσες. Το βιβλίο και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν  θα φέρουν σε οριστική ρήξη το πρώην ζευγάρι . Στο τέλος θα τους ενώνει μόνο το παιδί κάτι που ο μικρός Σέργιος θα δυσκολευτεί να κατανοήσει.

Η Ασημίνα και η Δρόσω είναι πλέον μια γροθιά. Από την άλλη η αποκάλυψη  για τον φόνο του Γιάννου θα φέρει κοντά τον Κωνσταντή με τον Νικηφόρο. Οι δυο τους  θα  πάνε  ενάντια  στους Σεβαστούς, που ετοιμάζουν την επόμενη κινητή τους.  Τί γίνει λοιπόν ανάμεσα στα ζευγάρια και τι κατάληξη θα έχουν στο τελευταίο επεισόδιο;

Νικηφόρος και Ασημίνα απέναντι 

Ο έρωτας των δύο πρωταγωνιστών θα υπάρχει πάντα και τα βλέμματα τους θα το προδίδουν.  Το πρώην ζευγάρι  θα έρθει αρκετές  φορές κοντά, πριν το τέλος της σειράς. Τα  γεγονότα όμως δεν θα τους αφήσουν να σκεφτούν την επανασύνδεση.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Το τέλος του Β΄κύκλου και η αρχή του Γ΄ κύκλου

Άγριες Μέλισσες: Το οριστικό τέλος Ασημίνας -Νικηφόρου στον 2ο κύκλο

Το βιβλίο του Νικηφόρου θα πέσει στα χέρια της  Μυρσίνης και διαβάζοντας το  θα καταλάβει πολλά. Από εκείνη την στιγμή αρχίζει  ο μεγαλύτερος πόλεμος, ανάμεσα στις οικογένειές . Από την άλλη η Ελένη μαθαίνει  για τον θάνατο του πατέρα της και ο πόλεμος στον Δούκα θα είναι αναπόφευκτος.

Οπότε  ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα μείνουν απέναντι μέχρι  το τέλος  της  σειράς.  Οι δυο τους  θα περάσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στον τρίτο κύκλο με την αγάπη τους να προσπαθεί να ανθίσει ξανά . .  Ο Κωνσταντής και η Δρόσω πάλι θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για τη σχέση τους με τα εμπόδια να μην λείπουν.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια και φωτογραφίες-Β κύκλος: 140 , 141 , 142 , 143

Άγριες Μέλισσες: Το οριστικό τέλος Ασημίνας -Νικηφόρου στον 2ο κύκλο

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close