Άγριες Μέλισσες Spoiler:  Έγκυος η Πηνελόπη από τον Μελέτη- Γεννάει παιδί με νοητικά προβλήματα

Νέα ανατρεπτικά και συγκλονιστικά spoilers έρχονται στις Άγριες Μέλισσες. Αν και πολλά δημοσιεύματα λένε πως η Πηνελόπη δεν είναι παιδί του Δούκα, και κατ’επέκταση ξαδέρφη του Μελέτη, αυτό που θα δείτε παρακάτω τα ανατρέπει όλα!

Η Πηνελόπη, σύμφωνα με το youweekly.gr φαίνεται πως θα μείνει έγκυος από τον Μελέτη, ενώ όλοι θα νομίζουν πως είναι του Κλεομένη. Εκείνη όμως γνωρίζει ότι δεν έχει επαφές με τον άνδρα της εδώ και καιρό..

Το παιδί θα γεννηθεί, αλλά κανείς δεν περιμένει αυτό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Δείτε επίσης Άγριες μέλισσες spoiler : To τραγικό τέλος του Θωμά

Η Πηνελόπη έγκυος στο παιδί του Μελέτη

Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος από τον Μελέτη, αλλά όλοι θα πιστεύουν πως το μωρό είναι του Κλεομένη. Εκείνη όμως γνωρίζει την αλήθεια, αφού με τον άντρα της δεν έχουν συνευρεθεί ερωτικά εδώ και πολύ καιρό. Ο Δούκας και η Μυρσίνη χαίρονται που η μοναχοκόρη τους θα τους κάνει εγγόνι και για ακόμη μία φορά φαίνεται η χαρά και η ευτυχία να μπαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, μετά τις περιπέτειες του τελευταίου καιρού με τη δίκη και την καταδίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου.

Ο Μελέτης ξέρει κι εκείνος την αλήθεια, θέλει να διεκδικήσει το παιδί του, αλλά η Πηνελόπη τον εμποδίζει. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν κι άλλο για το νεαρό ζευγάρι, αφού όταν έρθει η ώρα να γεννηθεί το μωρό, αυτό θα έχει διανοητικά προβλήματα. Ο Μελέτης, ο Κωνσταντής και ο Δούκας θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις τύψεις τους για τον τρόπο που κάποτε φερόντουσαν στον Γιάννο! Και η μοίρα ξέρει πάντα να παίζει περίεργα παιχνίδια.

Close