Άγριες Μέλισσες: Νέοι έρωτες ,πάθοι και  εκδίκηση -Όλα όσα θα δούμε τη νέα χρονιά

Άγριες Μέλισσες: Το σίριαλ που μας έχει καθηλώσει για 2 σεζόν ως τώρα με τις ανατρεπτικές εξελίξεις του. Όπως φαίνεται οι ήρωες της αγαπημένης μας σειράς δεν θα βρουν ησυχία την νέα χρονιά καθώς δεν θα σταματήσουν να τους ταλαιπωρούν νέοι έρωτες ,πόθοι και νέες δοκιμασίες. Η εκδίκηση  θα έχει και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο.  Σύμφωνα με το MY tv και τη  Σοφία Τσίρκα οι ήρωες της σειράς θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα γεγονότα που θα αναστατώσουν ξανά τις ζωές του στο  Διαφάνι.

Ο Βόσκαρης ετοιμάζει ένα δόλιο σχέδιο προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό. Για να τα καταφέρει όμως, θα προκαλέσει ένα σκάνδαλο, αφού θα διεκδικήσει μια θέση στη ζωή της Σοφούλας, η οποία όμως μόλις έχει αρραβωνιαστεί τον Άγγελο.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες spoiler: Κρυφό ειδύλλιο μεταξύ Μυρσίνης  Βόσκαρη

 

Ο τελευταίος έχει υποψιαστεί ότι ο νέος διευθυντής της χωροφυλακής προσεγγίζει την αγαπημένη του αλλά δεν μπορεί να φανταστεί τα όσα θα ακολουθήσουν. Ο Βόσκαρης θα διαλύσει τον γάμο των δύο νέων προκαλώντας σκάνδαλο στο Διαφάνι, με τον Τόλλια να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η υπόληψη της οικογένειάς του θίγεται με την απόφαση της κòρης του και το σκάνδαλο είναι μεγάλο.

Ωστόσο κι άλλες σχέσεις βρίσκονται ένα βήμα πριν από το τέλος. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο αρραβώνας του Κωνσταντή και της Δόμνας. Ο έρωτάς του για τη Δρόσω φουντώνει καθημερινά όλο και περισσότερο και ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να μην καταδικάσει τα όσα νιώθει. Ξέρει πως αν αποφασίσει να διαλύσει τη σχέση του με την κόρη του Θέμελη οι συνέπειες θα είναι μεγάλες, όμως τα συναισθήματά του για τη Δρόσω τον ξεπερνούν.

Στο Διαφάνι θα έχουμε ακόμα μία άφιξη, καθώς το Τάκης έρχεται να συναντήσει τη Δρόσω. Η παρουσία του είναι ανασταλτικός παράγοντας για τον Κωνσταντή, ενώ έχει ταράξει και τη Δρόσω, αφού φοβάται ότι θα αποκαλύψει πως ο μικρός Σέργιος είναι γιος της. Την ίδια στιγμή ο γάμος του Νικηφόρου και της Ασημίνας έχει πάρει τον δρόμο του χωρισμού. Ο Σεβαστός ανακαλύπτει την παράνομη σχέση της γυναίκας του με τον Μπάμπη και αντιδρά ακραία. Απειλεί τον νεαρό να μείνει μακριά από τη σύζυγό του και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να κρατήσει το γάμο του ζωντανό.

Και ο Σεβαστός όμως νιώθει για πρώτη φορά μόνος, αφού μετά την αποκάλυψη του θανάσιμου μυστικού για το θάνατο του Γιώργου Σταμίρη είναι πολύ εχθρική απέναντί του. Δεν ξέρει αν μπορεί να συγχωρέσει ότι και οι δυο γιοι της έγιναν δολοφόνοι. Παράλληλα, ο Λίας, ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά στον Κωνσταντή και τον Μελέτη, επιστρέφει με άγριες διαθέσεις για να εκδικηθεί με τον τρόπο που του φέρθηκαν στο παρελθόν.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

 

Close