Άγριες-Μέλισσες-Πέτρος

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την συνεργασία μεταξύ Ντούνια και Πέτρου.

Το μισό καστ έχουν αποδεκατίσει στις Άγριες Μέλισσες, ο Ντουνιάς εκείιιιι..ζωντανός!

Ο Ντούνιας έκανε το θαύμα του στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Πέτρος να βρίσκεται ξανά σε πανικό. Η σύλληψη του Ηλία έφερε μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα της ΕΑΚ, με τον Πέτρο και τον Βαρουξή να αναζητούν λύσεις για να τον ελευθερώσουν.

Άγριες Μέλισσες: Συνεργασία μεταξύ Ντούνια και Πέτρο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πρέπει να ακούσει το μαμά από ένα δεύτερο παιδί

Φαίνεται πως ο Ντούνιας είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, για να αποσπάσει τις πληροφορίες που θέλει… Ακόμη και με το να τον βασανίσει, να τον απειλήσει για τη σύζυγό του.

Άγριες Μέλισσες: Συνεργασία μεταξύ Ντούνια και Πέτρο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μια βραδιά πάθους θα καταστρέψει τη Μυρσίνη

Ο Πέτρος αντιλαμβάνεται πως η μοναδική λύση για να αφήσει ο Ντούνιας τον συναγωνιστή του, είναι μία ανίερη συνεργασία, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ορφανίδης ανταλλάζει την ελευθερία του φίλου του, με τη δική του φυλακή…

Άγριες Μέλισσες: Συνεργασία μεταξύ Ντούνια και Πέτρο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα πέφτει στα πατώματα μετά τον χωρισμό της

Αυτή η ριψοκίνδυνη συμμαχία θα προκαλέσει νέες αναταράξεις, ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν και ο Λάμπρος με τον Ζάχο. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σύμφωνα με το Youfly.com ο Πέτρος ετοιμάζει βαλίτσα να φύγει μακριά από την Ελλάδα, παρατώντας το έργο του στη μέση.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close