Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε του Κωνσταντή

Τα ερωτήματα είναι πολλά για το ποιο θα είναι το τέλος του Κωνσταντή στην σειρά. Είναι αλήθεια πως ο Κωνσταντής είναι ένας χαρακτήρας που έχει προβληματίσει το τηλεοπτικό κοινό.  Θα συνεχίσουμε άραγε να βλέπουμε τον πρωταγωνιστή στον τρίτο κύκλο της σειράς ή θα μας αποχαιρετήσει για πάντα στο δεύτερο ;

Ο Κωνσταντής πέρα από κούκλος έχει μια δυναμική και μια ευαισθησία μαζί. Είναι χαμαιλέοντας και έχει μάθει να προσαρμόζεται στις απατήσεις  της ζωής και ταυτόχρονα κάνει όνειρα για το μέλλον πάντα σε σχέση με την Δρόσω. Εκφράζει ανοιχτά την γνώμη του σε ότι το ενοχλεί.

Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε του Κωνσταντή

Θα βλέπουμε τον Κωνσταντή στην τρίτη σεζόν της σειράς; 

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης ολοκλήρωσαν χθες το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς . Ο ρόλος του  Κωνσταντή λοιπόν δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο “τέλος”. Έτσι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον αγαπημένο μας ήρωα τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών χωρίς ακόμη βέβαια να έχει γίνει γνωστό το πως .

Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε του Κωνσταντή

Επίσης δεν είναι σίγουρο το αν θα συνεχιστεί και η σχέση του με την Δρόσω ή εκείνη προορίζεται για κάποιον άλλο.  Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δεδομένα ο Κωνσταντής θα παραμείνει πιστό μέλος της οικογένειας των Σεβαστών. Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα περάσει στην περίοδο της δικτατορίας στην Ελλάδα και οι πρωταγωνιστές θα μπουν σε νέες περιπέτειες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close