Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής εξαγοράζεται για να παρατήσει την Δρόσω

Άγριες Μέλισσες: Το δράμα της Δρόσως αρχίζει 

Ο Κωνσταντής δεν αφήνει με τίποτα την Δρόσω. Έτσι ο Νικηφόρος θα βάλει μπροστά το νέο του σχέδιο και θα προσπαθήσει να κάνει τον  Κωνσταντή να σκεφτεί διαφορετικά.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Είναι οριστικό έτσι θα πεθάνει ο Βόσκαρης

Από την άλλη , η Ασημίνα και η Δρόσω θα ξεστομίσουν  για ακόμη μία φορά άσχημα λόγια . Ανάμεσα στις δυο θα βρεθεί η Ελένη, έχει χάσει πια την υπομονή της “Φτάνει πια αυτή η κατάντια”, θα πει  χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Άγριες Μέλισσες_Ασημινα _Δροσω _

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να εξαγοράσει τον Κωνσταντή

Και αφού λοιπόν  οι καυγάδες  δεν οδήγησαν  πουθενά, ο Νικηφόρος θα τα παίξει όλα για όλα. Καλεί λοιπόν τον αδερφό του και του κάνει δελεαστική πρόταση, που σχετίζεται  με την κληρονομιά τον Σεβαστών. Μία πρόταση που ο Κωνσταντής θα σκεφτεί σοβαρά. Στο μεταξύ ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να δώσει την τελευταία μαχαιριά στην Δρόσω.

Άγριες Μέλισσες _Δροσω _

Τα δύο αδέρφια μεταξύ τους συζητούν για τα περιουσιακά στοιχεία. Ο Νικηφόρος δηλώνει  στον Κωνσταντή ότι αν αφήσει  την Δρόσω, θα του χαρίσει το μερίδιο του από την περιουσία και ότι άλλο του ανήκει. Ακόμη θα του προτείνει όλο αυτό να γίνει άμεσα και παρουσία δικηγόρου.

Ο Κωνσταντής, θα σκεφτεί την πρόταση αυτή αλλά δεν θα άφηνε με τιποτα την Δρόσω.  Έτσι και αλλιώς , ξέρει  πως έχει μαζί του τον Δούκα, και αυτό του φτάνει.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close