Αναστάσης Ροϊλός: Σε αυτήν την σειρά θα πρωταγωνιστεί μετά τις Άγριες Μέλισσες

Αναστάσης Ροϊλός: Ο ηθοποιός αποκάλυψε σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστεί μετά τις Άγριες Μέλισσες στον Νίκο Μουτσινά. 

Ο Αναστάσης Ροϊλός βρέθηκε καλεσμενός στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και αποκάλυψε που θα τον δούμε μετά την λήξη της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”. Ο γνωστός και αγαπημένος Νικηφόρος μίλησε για την σειρά του ΑΝΤ1 που ολοκληρώνεται το φετινό Καλοκαίρι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το οριστικό φινάλε της Δρόσως και του Κωνσταντή

Επίσης αναφέρθηκε στην πρώτη του τηλεοπτική εμπειρία. Συγκεκριμένα όταν πήρε τα πρώτα σενάρια στα χέρια του αναρωτήθηκε αν όντως αυτά τα πράγματα μπορούν να γίνουν στην τηλεόραση. Ο Αναστάσης Ροϊλός δεν δίστασε να αποκαλύψει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Φαίνεται πως μετά το Πάσχα ξεκινάει γυρίσματα για μία νέα τηλεοπτική σειρά που σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και είναι και αυτή η σειρά εποχής. Μιλάμε για την σειρά εποχής Φλόγα και Άνεμος που φαίνεται πως και αυτή η τηλεοπτική σειρά θα είναι υπερπαραγωγή και θα γυριστεί για λογαριασμό της ΕΡΤ στο νησί της Χίου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Διπλός γάμος για Ασημίνα και Δρόσω

Αναστάσης Ροϊλός: Σε αυτήν την σειρά θα πρωταγωνιστεί μετά τις Άγριες Μέλισσες

Η Φλόγα και Άνεμος θα αναφέρεται στον έρωτα της Κυβέλης και του Γεώργιου Παναδρέου. Ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτήθηκε πως μπορεί και τα προλαβαίνει όλα με τον ηθοποιό να απαντάει χαριτολογώντας πως έκοψε την ξιφασκία!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close