Άγριες Μέλισσες: Το οριστικό φινάλε της Δρόσως και του Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι καυτές καθώς έχουμε το οριστικό φινάλε της Δρόσως και του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες. 

Ομορφοι, λαμπεροί, και γλυκύτατοι !!! Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιο άλλο φινάλε λοιπόν!

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες είναι από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά ζευγάρια στα social media και πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως οι σεναριογράφοι της σειράς δεν είχαν αποφασίσει ποιο ακριβώς θα ήταν το φινάλε για την Δρόσω και τον Κωνσταντή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τηλεθεατές σίγουρα θέλουν να τους ζουν μαζί και στο τέλος της σειράς και όλα δείχνουν πως θα γίνει το χατίρι τους. Για όσους δεν γνωρίζουν οι σεναριογράφοι στις Άγριες Μέλισσες είχαν γράψει δύο φινάλε για την σειρά. Και το καλό και το κακό σενάριο αμφιταλαντεύονταν για το πως θα καταλήξει το ζευγάρι.

Άγριες Μέλισσες-το-οριστικό-φινάλε-για-την-Δρόσω-και-τον-Κωνσταντή-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βασανίζει φρικτά Σταμάτη και Κυριάκο

Όμως οι πιέσεις των τηλεθεατών για χαρούμενο τέλος σχετικά με την Δρόσω και τον Κωνσταντή έπεισαν τους σεναριογράφους. Κάτι που επιβεβαιώνεται και είναι πλέον οριστικό πως οι δυο τους θα έχουν ένα χαρούμενο φινάλε το Καλοκαίρι που ολοκληρώνεται και η σειρά.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω λοιπόν θα μείνουν για πάντα μαζί. Αυτά που τους ενώνουν άλλωστε είναι πολλά περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Μάλιστα οι δυο τους θέλουν να σφραγίσουν την αγάπη τους με έναν γάμο.

Άγριες Μέλισσες-το-οριστικό-φινάλε-για-την-Δρόσω-και-τον-Κωνσταντή-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αυτοκτονεί

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Διαφάνι και όλοι θα είναι εκεί για να ευχηθούν τα καλύτερα στο ζευγάρι. Όμως δεν θα είναι οι μόνοι που θα παντρευτούν στο φινάλε της σειράς. Υπάρχει ακόμη ένα ζευγάρι που θα παντρευτεί αφού δεν μπορεί να ζήσει ο ένας μακριά από τον άλλον.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο παπά γρηγόρης επιστρέφει στην εκκλησία

Άγριες Μέλισσες: Το οριστικό φινάλε της Δρόσως και του Κωνσταντή

Φυσικά μιλάμε για τον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Για την ακρίβεια θα παντρευτούν για δεύτερη φορά και θα είναι το χαρούμενο τέλος μίας αγάπης που αναμφίβολα πέρασε από 40 κύματα. Επίσης αυτή η αγάπη αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε από τον πρώτο κιόλας κύκλο της σειράς.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Να κόψεις τα πάρε δώσε με αυτόν τον λιγδιάρη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε ότι η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα έρθουν και πάλι κοντά και η αγάπη τους θα φουντώσει και πάλι. Άλλωστε δεν έκρυψαν ποτέ ότι ο ένας για τον άλλον τρέφει ακόμη συναισθήματα και πως η σχέση τους, τους έχει σημαδέψει. Μην ξεχνάμε ότι τους ενώνει και ο μικρός Σέργιος.

Άγριες Μέλισσες-το-οριστικό-φινάλε-για-την-Δρόσω-και-τον-Κωνσταντή-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close