Αγγελική Νικολούλη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον Θανάση Κατερινόπουλο

Η Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν την πρεμιέρα του Φως στο Τούνελ,  μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για τις σχέσεις της με τον Θανάση Κατερινόπουλο και για ποιο λόγο σταμάτησε η συνεργασία τους  .

Έχει γίνει αρκετή συζήτηση για τις σχέσεις σου με τον Θανάση Κατερινόπουλο, οπότε δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ σας. Έχετε πλέον συμφιλιωθεί;

Με τον Θανάση είχαμε μια καλή συνεργασία για χρόνια, χωρίς ο ένας να επηρεάζεται από τον τρόπο σκέψης του άλλου. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό, γιατί ο ένας κινείται στον χώρο της αστυνομικής έρευνας και ο άλλος σε αυτόν της δημοσιογραφικής, στην οποία, όπως ξέρετε, υπάρχουν όρια που δεν μπορούμε να υπερβούμε. Πάντα ήταν κοντά μας και σαν φίλος κι αυτό το εκτιμώ βαθύτατα.

Αγγελική Νικολούλη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον Θανάση Κατερινόπουλο

Ο λόγος που δεν συνέχισε τις εμφανίσεις του στο «Τούνελ» είναι ότι επέλεξε να συνεργαστεί σε μόνιμη βάση με άλλο τηλεοπτικό σταθμό κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα μεταξύ μας, όπως διέδιδαν, για να χρειαστεί να συμφιλιωθούμε. Τα λέμε συχνά με τον Θανάση, που παραμένει για όλους μας ένας καλός φίλος.

Πάντα είχα την απορία, πόσο εύκολο είναι να σε πάρει ο ύπνος τα βράδια της Παρασκευής;

Χρόνια τώρα δεν κοιμάμαι τα βράδια της Παρασκευής, αλλά τα πρωινά του Σαββάτου. Είναι μια συνήθεια που πλέον δεν αλλάζει. Μετά το τέλος της ζωντανής εκπομπής συνεχίζουμε την εργασία με έναν από τους συνεργάτες μου για το site του Τούνελ, όπου δημοσιεύονται όλες οι εξελίξεις των υποθέσεων που ασχοληθήκαμε.

Αγγελική Νικολούλη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με τον Θανάση Κατερινόπουλο

Τα ξημερώματα που επιστρέφω σπίτι βλέπω την εκπομπή από απόσταση, με το μάτι του αυστηρού τηλεθεατή πια. Εκεί εντοπίζω πράγματα που μπορεί να χρειάζονται βελτίωση είτε στο Τούνελ είτε σε εμένα την ίδια. Η υπερένταση με κρατά σε εγρήγορση ακόμα και τις λίγες ώρες του πρωινού ύπνου.

Close