Αγγελική: Ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει την Ελένη

Αγγελική: Ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει την Ελένη

Η προσπάθεια της Αθηνάς να κρατήσει μακριά την Ελένη από την οικογένεια και τους γιους της έπεσε στο κενό. Η Ελένη βρίσκεται  κάθε μέρα στο κτήμα.  Η  συνάντηση που θα έχει με τον Παύλο θα είναι μοιραία για τη  ζωή της. Η αρχή θα γινεί  όταν ο Παύλος θα ενοχληθεί  από την παρουσία της και αποφασίζει να την διώξει.

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: ο Βόσκαρης κακοποιεί τη Σοφούλα

Παρ” όλα αυτά εκείνη έχει έναν άσσο στο μανίκι της .Αποκαλύπτει λοιπόν στον Παύλο πως  ο πατέρας του γνώριζε το τι είχαν κάνει με τα  αδέλφια  δεκαεπτά χρόνια πριν μετά το πανήγυρι και το ξέρει και η ίδια. Έτσι αρχίζει  να τον εκβιάζει. Εκείνος γίνεται έξαλλος και θέλει απεγνωσμένα να απαλλαγεί από την Ελένη με οποίο τρόπο. Ζητάει λοιπόν  αμέσως από τον Δημήτρη να συναντηθούν και τον ενημερώνει πως η Ελένη ξέρει  το  μυστικό που τους καίει και τον εκβιάζει.

Ο Δημήτρης λοιπόν τον συμβουλεύει να κρατήσει την ψυχραιμία του και να μην πει λέξη στην Αθηνά  και πως εκείνος  θα αναλάβει το θέμα. Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι , η Αγγελική έχει ακούσει όλα όσα είπαν. Η Αγγελική μετά από όλα αυτά πιστεύει πως η ζωή της Ελένης κινδυνεύει και πως ο Δημήτρης  θα της κάνει κακό και παρακαλεί τον Μιχάλη να παρακολουθεί  τον Δημήτρη.

Close