Αγγελική: Όλα τα spoiler για το τέλος της σειράς

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το φινάλε της αγαπημένης μας σειράς Αγγελική που μας καθήλωσε και όχι άδικα την φετινή σεζόν. Πώς όμως θα πέσει η αυλαία;  Ποιος αγαπημένος πρωταγωνιστής θα πεθάνει και ποιος θα καταλήξει στη φυλακή;

Την Πέμπτη 1η Ιουλίου η Αγγελική μας αποχαιρετά .Οι εξελίξεις για κάποιους ήρωες θα είναι καθοριστικές από την άλλη περιμένουμε να δούμε αν θα επέλθει τελικά η θεία δίκη για ορισμένους ήρωες .

Ποιον θα φάει το μαύρο χώμα και ποιον η φυλακή 

Και ναι ήρθε η ώρα για να τιμωρηθεί ο Παύλος. Ο Παύλος λοιπόν  θα καταδικαστεί  για το φόνο του Σταυριανού, χωρίς παρόλα  αυτά  να ευθύνεται για την τραγική κατάληξη του Σταυριανού . Η οικογένεια των Αργυρών όμως θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα ακόμη αναπάντεχο γεγονός.

Δείτε επίσης : Αγγελική επόμενα επεισόδια: 144 , 145 , 146 , 147

Ο λόγος για τον Δημήτρη  που ο γάμος του με την Κατερίνα καταστρέφεται. Για τον πρωταγωνιστή  έφτασε η ώρα να πληρώσει για αυτά  που έκανε. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο θάνατος του θα συνταράξει το κοινό.

Τι θα γίνει όμως  με την Δανάη . Η πρώην κòρη του Στέφανου  χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν μαθαίνει πως  τελικά δεν ήταν παιδί από βιασμό  αλλά είναι παιδί του Μιχάλη και της Αγγελικής . Η ηρωίδα θα σοκαριστεί  αλλά με τον καιρό θα γιατρευτεί  η πληγή της. Από την άλλη ο  Στέφανος και η Αγγελική θα αντιμετωπίσουν ακόμη ένα γεγονός  που θα τους ταλαιπωρήσει.

Ποια θα είναι η κατάληξη για την Αθηνά  

Θα τιμωρηθεί τελικά τη Αθηνά ; Θα παραδεχτεί τα σφάλματα της;  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα γεγονότα σχετικά με την Αθηνά Αργυρού θα μας καθηλώσουν.

Δείτε επίσης : Αγγελική: Το τραγικό τέλος Αθηνάς και Δημήτρη

Και μέσα σε όλα αυτά ο Νικόλας  ζητά από τη Χριστίνα να τον συγχωρέσει. Εκείνη καταλαβαίνει πως έχει μετανιώσει πραγματικά και έτσι το ζευγάρι ξεκινάει μια νέα αρχή. Όπως και η   Τζένη η οποία παίρνει την απόφαση να  φύγει από την Ελλάδα. Θα την δούμε να ζει με το παιδί του Παύλου μια ήρεμη ζωή  . Η Τζένη  θα κρατήσει επαφή μόνο με την Αγγελική. Και η   Σοφία όμως  θα βγει νικήτρια παρά τις δυσκολίες με τα παιδιά της να είναι πάνω από όλους και από όλα.

Στο τελευταίο λοιπόν επεισόδιο που θα παιχτεί την Πέμπτη 1/7 οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με τα λάθη τους, αναγνωρίζουν την αλήθεια και εύχονται να έρθουν καλύτερες ημέρες. Αυτές θα έρθουν ένα χρόνο μετά σ’ ένα οικογενειακό τραπέζι, όπου θα βρίσκονται και οι Αργυροί και οι Ζάχοι.

Close