Αγγελική: Το τραγικό τέλος Αθηνάς και Δημήτρη

Το τέλος για μητέρα και γιο θα είναι τραγικό. Με τις εξελίξεις να τρέχουν   στη σειρά Αγγελική ο Δημήτρης και η Αθηνά έρχονται και παλι στο προσκήνιο. Το μίσος του Δημήτρη προς την Αγγελική γίνεται μεγαλύτερο  και από την άλλη η Αθηνά κάνει τα πάντα για να συμβιβάσει τα πράγματα.

Η επιστροφή της Αγγελικής, φέρνει τα πάντα  στο φως. Ο Δημήτρης θα να μάθει ότι  εκείνη είναι η μητέρα της Δανάης θα τρελαθεί . Του είναι αδιανόητο να καταλάβει πως η Αγγελική έχει λόγο μέσα στην οικογένεια του. Δε αντέχει άλλο τον φόβο πως θα τον καταστρέψει η Αγγελική .

Αγγελική: Το τραγικό τέλος Αθηνάς και Δημήτρη

Το τέλος για Αθηνά και Δημήτρη

Μια τελευταία κουβέντα ανάμεσα σε  Αθηνά και  Δημήτρη θα ξεκαθαρίσει πολλά.  Σύμφωνα με  την ξένη εκδοχή της σειράς , η Αθηνά θα σκοτώσει το ίδιο της το παιδί, αφού δεν θα μπορέσει να  αντέξει τα όσα θα επακολουθήσουν. Όταν  ο Δημήτρης σκοτώσει  την Αγγελική, η Αθηνά  μπαίνει σε ένα δωμάτιο  με τον γιο της με την αστυνομία να περιμένει απ’ έξω.

Δείτε επίσης : Αγγελική: Το συνταρακτικό τέλος της Αγγελικής

 

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, η Αθηνά καταλαβαίνει ότι το παιδί της θα μπει  στη φυλακή. Έτσι ξέροντας ότι ο Δημήτρης δε θα αντέξει σκέφτεται να δώσει τέλος . Και  το τέλος έρχεται από τα χέρια της . Δηλητηριάζει λοιπόν τον Δημήτρη και πεθαίνει στα χέρια της . Στην ξένη εκδοχή ρου σίριαλ η Αθηνά σπαράζει.

Αγγελική: Το τραγικό τέλος Αθηνάς και Δημήτρη

Ο Δημήτρης τελειώνει και η  Αθηνά κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, αφού  τώρα καταλαβαίνει τι έχουν κάνει  στην Αγγελική τόσο καιρό. Παρόλα αυτά δεν προλαβαίνει οπότε οι αστυνομικοί μπαίνουν  στο δωμάτιο, την   βρίσκουν  λίγο πριν πιεί το δηλητήριο και τη συλλαμβάνουν . Η Αθηνά  μεταφέρεται στη φυλακή, έχοντας  στην πλάτη της δύο φόνους.

 

 

Close