Αγγελική Spoiler : Αυτός ο χαρακτήρας χάνει τη ζωή του στην συνέχεια της σειράς

Ένα αναπάντεχο γεγονός πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς του  Alpha Αγγελική . Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού MYtv η Τζένη θα νιώσει τον πόνο  και την θλίψη. Ο πατέρας της λοιπόν θα συλληφθεί ,θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο και εκεί θα χάσει την ζωή του.

Ο Χανδρινός εκβιάζει την Τζένη

Η Τζένη και ο πατέρας της καταφέρνουν και ξεγελούν τους Αργυρούς µε την πρώτη να πέφτει συνεχώς θύμα και εκείνη του πατέρα της, ο οποίος εκµεταλλεύεται την αγάπη της προς όφελός του. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη της έχει αρχίσει να την αλλάζει και πια δεν θέλει να ρισκάρει. Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε, σε ένα τηλεφώνηµά τους ζητάει από εκείνον να αναβάλουν τα σχέδιά τους σχετικά µε το ιπποφορβείο των Αργυρών. Εκείνος αρνείται, καθώς θα χάσει πολλά χρήματα και φτάνει στο σημείο να την εκβιάζει µε τον θάνατο του Σταυριανού, προτρέποντάς την να καταδώσει τον Παύλο.

Αγγελική Spoiler : Αυτός ο χαρακτήρας χάνει τη ζωή του στην συνέχεια της σειράς

Ο Χανδρινός συλλαμβάνεται

Κανείς, όμως, από τους δύο δεν έχει καταλάβει πως ο Παύλος τούς παρακολουθεί και µμαθαίνει τι κόλπο έπαιζε η Τζένη τόσο καιρό πίσω από την πλάτη του. Όταν συναντιούνται στο σπίτι, ο Αργυρός, αντί να την αντιμετωπίσει, της έχει ετοιμάσει µία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Ανοίγει την τηλεόραση και της ζητάει να παρακολουθήσει ειδήσεις. Έκπληκτη η Τζένη βλέπει ότι στο δελτίο ειδήσεων ανακοινώνουν τη σύλληψη του Χανδρινού.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η δικαίωση για τον φόνο του Γιάννου

Η ίδια καταλαβαίνει ότι για τη σύλληψη του πατέρα της ευθύνεται ο Παύλος και έρχονται σε σύγκρουση µη µμπορώντας να πιστέψει πως τον κατέδωσε στην Αστυνομία. Εκείνος της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τα πάντα για την κομπίνα που έστησαν και η Τζένη αποφασίζει να φύγει για να προστατευτεί, αλλά και να αποφύγει και εκείνη µία ενδεχόμενη σύλληψη όταν όλα αποκαλυφθούν.

Η πρόταση της Αθηνάς που εξοργίζει τον Στέφανο

Η είδηση διαδίδεται γρήγορα και η Αθηνά προτείνει κάτι στον Στέφανο, που θα τον εξοργίσει. Να δεχτούν πίσω στην εταιρεία τον Παύλο. Ο τελευταίος, από την άλλη, εκμεταλλεύεται τη συµµετοχή του στη σύλληψη του Χανδρινού για να το παίξει σωτήρας της οικογενειακής επιχείρησης και να αντιστρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει προς το πρόσωπό του. Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι θέλει το καλό της εταιρείας τους, µε την Αθηνά να τον υποστηρίζει.

Αγγελική Spoiler : Αυτός ο χαρακτήρας χάνει τη ζωή του στην συνέχεια της σειράς

Ο Χανδρινός πεθαίνει

Τις επόμενες µέρες, ο Χανδρινός δεν αντέχει την πίεση µετά τη φυλάκισή του και µμεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τού δίνουν τις πρώτες βοήθειες και κάνουν τα πάντα για να τον σώσουν. Η Τζένη ενημερώνεται και ανησυχεί για τον πατέρα της, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όμως, ο Χανδρινός χάνει τη µάχη µε τη ζωή και η Τζένη κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατό του. Ωστόσο, δέχεται παρηγοριά από κάποιον που ποτέ δεν φανταζόταν.

Δείτε επίσης : Αγγελική spoiler: Ο Παύλος μαθαίνει ποιος σκότωσε το παιδί του

Η Αγγελική μαθαίνει πως οι Αργυροί γνωρίζουν την πραγματική της ταυτότητα

Η Αγγελική πηγαίνει να τη συλλυπηθεί και εκείνη της αποκαλύπτει ότι είπε στον Παύλο την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Η Αγγελική καταλαβαίνει ότι, εφόσον οι Αργυροί ξέρουν ποια είναι, κινδυνεύει και ζητάει από τη Ζωή να συναντηθούν.

Αγγελική Spoiler : Αυτός ο χαρακτήρας χάνει τη ζωή του στην συνέχεια της σειράς

Από την άλλη, η Αθηνά µε τον Στέφανο και τον Παύλο προσπαθούν να βρουν µια λύση για το πώς µμπορούν να εντοπίσουν τα χρήματα που τους έκλεψε ο Χανδρινός, γιατί τα έχουν πραγματικά ανάγκη, αν θέλουν να ανακάμψει η εταιρεία. Θεωρώντας πως η Τζένη γνωρίζει πού βρίσκονται, η Αθηνά αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να πάει να της µμιλήσει η ίδια, προσπαθώντας να την πείσει να συνεργαστεί. Τα πράγματα δεν πάνε, όμως, όπως τα περιμένει.

 

Close