Αγγελική – Spoiler: Η Αγγελική θα μάθει πως το παιδί της ζει

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά του  Alpha Αγγελική.

Ο κόσμος της Αγγελικής γκρεμίζεται καθώς η Τζένη μαθαίνει από τον ντετέκτιβ ότι το παιδί της Αγγελικής δεν γεννήθηκε νεκρό όπως πίστευε. Το παιδί της είναι ζωντανό και η Αγγελική αρχίζει αγώνα για να το βρει. Από την άλλη ο Δημήτρης ομολογεί τα εγκλήματα που έχει κάνει.

Ο βιασµός που υπέστη πριν από δεκαεπτά χρόνια άλλαξε για πάντα τη ζωή της Μαργαρίτας. Με το όνομα Αγγελική, εμφανίστηκε στην οικογένεια Αργυρών προκειμένου να πάρει την εκδίκησή της για όλα όσα της έκαναν. Η ζωή της στιγματίστηκε για πάντα έπειτα από εκείνο το βράδυ, καθώς ο πατέρας της αυτοκτόνησε και εκείνη διαπίστωσε πως είχε µμείνει έγκυος. Ωστόσο, το µωρό αυτό της είπαν πως πέθανε στη γέννα. Στα επόμενα επεισόδια, όμως, όλα ανατρέπονται και για την Αγγελική αρχίζει ένας νέος κύκλος εξελίξεων και ανατροπών.

Το μωρό της Αγγελικής δόθηκε σε ίδρυμα

Όλα ξεκινούν όταν η Τζένη αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να ερευνήσει το παρελθόν της Αγγελικής σύμφωνα με το MYtv και η Σοφία Τσίρκα,. Κι ενώ η τελευταία πιστεύει πως εκτός από την αληθινή της ταυτότητα δεν θα βρει τίποτε άλλο κάνει λάθος. Ο ντετέκτιβ επικοινωνεί λίγες µέρες µετά µε την Τζένη και της αποκαλύπτει πως η Αγγελική ήταν έγκυος και γέννησε ένα µωρό, το οποίο όμως δόθηκε σε ίδρυμα. Εκείνη µε τη σειρά της το λέει στην Αγγελική, η οποία δεν µμπορεί να το πιστέψει, καθώς εκείνη θεωρούσε πως το µωρό που κυοφορούσε γεννήθηκε νεκρό. Η Αγγελική είναι συγκλονισμένη και θέλει να µμιλήσει και η ίδια µε τον ντετέκτιβ.

Δείτε επίσης : Αγγελική επόμενα επεισόδια: 87 , 88 , 89 , 90

Η Αγγελική μαθαίνει πως το παιδί της είναι ζωντανό

Οι επόμενες µέρες θα είναι ανατρεπτικές για τη ζωή της. Όταν θα µάθει πως τελικά το παιδί της είναι ζωντανό, θα θελήσει να κάνει τα πάντα προκειμένου να το εντοπίσει. ∆εν µμπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που της παίζει η ζωή, ακόμη µία φορά, αλλά και ποιος την παγίδευσε και της πήρε το µωρό της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το σχέδιο εκδίκησής της για τους Αργυρούς φαίνεται πως συνεχίζεται κανονικά.

Δείτε ακόμη Αγγελική : Πατέρας της Δανάης είναι ο Δημήτρης Αργυρός

Ο Δημήτρης αποφασίζει να ομολογήσει όσα έχει κάνει

Ο Δημήτρης, μάλιστα, µετά το ατύχημά στον στάβλο και τα χτυπήματα που δέχτηκε από το άλογο είναι απελπισμένος και τρομαγμένος απ’ την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί. Τότε, όμως, παίρνει µία καθοριστική απόφαση. Θέλει να ομολογήσει για όλα όσα έχει κάνει. Ωστόσο, για τις προθέσεις του ενημερώνεται η Αθηνά και προσπαθεί να τον σταματήσει. Φοβούμενη ότι ο ∆ηµήτρης θα ανοίξει το στόµα του, αποφασίζει να τον αποµακρύνει απ’ όλους. Θέλει να τον απομονώσει και να µην τον αφήσει να µιλάει µε κανέναν για κάποιο διάστημα µέχρι να αναρρώσει και να του φύγει από το µμυαλό η ιδέα της ομολογίας.

Η Αθηνά παίρνει δραστικά μέτρα

Ωστόσο, η Αγγελική προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Δημήτρη και να τον αναγκάσει να της εξομολογηθεί όσα έχει κάνει. Κι ενώ είναι στο δωµάτιό του και τον πιέζει να της µμιλήσει, την τελευταία στιγμή τούς πιάνει η Αθηνά και τον αποτρέπει. Τις επόμενες µέρες, όμως, η συμπεριφορά του Δημήτρη δεν αλλάζει. Συνεχίζει να θέλει να ελαφρύνει την ψυχή του και να µμιλήσει για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Μάλιστα, ύστερα από µία συζήτηση µε τον Νικόλα, ο τελευταίος θορυβείται. Ο ίδιος µμιλάει στην Αθηνά για τα όσα προσπάθησε να του εξομολογηθεί ο αδελφός του στο δωμάτιό του, πράγμα που την αναγκάζει να πάρει ακόμη πιο δραστικά µέτρα για την απομόνωσή του.

Δείτε ακόμη Αγγελική spoiler : Η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής

 

Με πληροφορίες από το fthis.gr

Close