Αγγελική_spoiler_Παιδί του Αργυρού ο Μιχάλης_

Αγγελική spoiler: Παιδί του Αργυρού ο Μιχάλης! Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του  ALPHA Αγγελική . ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού.

Η Αθηνά με την Λένα είχαν πάντα καλές σχέσεις. Ανάμεσά τους υπάρχει σεβασμός ,αλλά  και πολλά μυστικά από το παρελθόν που κάνεις δεν φαντάζεται.

Στην συνέχεια της σειράς θα δούμε τον Μιχάλη να καταρρέει σύμφωνα με το daddy-cool.gr καθώς κάποιοι άνθρωποι από το κτήμα θα αρχίσουν να μιλάνε σχετικά με την γέννηση του. Εκείνος αρχικά δεν δίνει σημασία αλλά αργότερα όταν θα  μιλήσει με την Λένα εκείνη θα βάλει τα κλάματα και αυτό θα βάλει σε σκέψεις τον Μιχάλη και θα αρχίσει να ζητάει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περίοδο που η μητέρα του ήταν έγκυος.

Δείτε επίσης : Αυτό είναι το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης που θα την οδηγήσει να ζητήσει βοήθεια από την Ελένη

Παιδί του Αργυρού ο Μιχάλης;

Εκει είναι που ο Μιχάλης θα πάθει σοκ καθώς η απάντηση που θα πάρει θα είναι :  Όλος ο κόσμος το ξέρει. Πατέρας σου είναι ο Αργυρός. Εκείνος τρέχει στη Λένα  Τι είχε συμβεί, μάνα; Μίλα μου! Τι είναι αυτά που μου λένε οι εργάτες; Ποιος είναι τελικά ο πατέρας μου;», θα της πει και εκείνη θα του πει ψέματα.

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως δεν θα αρχίσει να έρθει, πως είναι Παιδί του Αργυρού ο Μιχάλης,σύμφωνα με το daddy-cool.gr καθώς ο Μιχάλης έχοντας περισσότερα στοιχεία στα χέρια του πλέον και έτσι η Λένα δεν θα μπορέσει να του κρύψει την αλήθεια ξανά και θα του αποκαλύψει πως:  Ο Αργυρός την βίασε χρόνια πριν .

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει και η Αθηνά Αργυρού καθώς η Λένα και ο άνδρας της Θωμάς  δουλεύουν χρόνια για τους Αργυρούς και υπήρχε μεταξύ τους μεγάλη οικειότητα και αυτή ήταν που στάθηκε αφορμή  ο Αργυρός, να   προσεγγίσει σεξουαλικά τη Λένα.

Εκείνη προσπάθησε να  αντισταθεί ,αλλά δεν τα κατάφερε και εννέα μήνες αργότερα έφερε την ζωή ένα αγòρι τον Μιχάλη .

Αν βγει το spoiler στην Αγγελική πως Ο Μιχάλης είναι παιδί του Αργυρού μας περιμένουν συγκλονιστικές εξελίξεις

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers  στο Daddy-Cool.gr

Αγγελική_ Μιχάλης παιδί του αργυρου_σποιλερ_

 

Close