Αγγελική: Το συνταρακτικό τέλος της σειράς

Ένα καθηλωτικό  φινάλε, θα στιγματίσει  για πάντα τις ζωές των ηρώων . Η αλήθεια είναι πως είναι απορίας άξιο ποιο θα είναι το τέλος για την Αγγελική.  Μία γυναίκα που πέρασε  πολλά και έδωσε μάχη μέχρι τέλους.

Η αλήθεια είναι πλέον φανερή  και οι Αργυροί έχουν χάσει την γη από τα πόδια τους. Αφού και το και το τεστ DNA έδειξε τελικά ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης. Η μεγάλη δικαίωση για την πρωταγωνίστρια δεν αργεί να έρθει. Από την άλλη οι απώλειες και ο πόνος θα κυριαρχούν. Τί θα δούμε στα τελευταία επεισόδια;

Αγγελική: Το συνταρακτικό τέλος της σειράς

Το τέλος της Αγγελικής

Το τέλος για την Αγγελική έρχεται.  Ο Δημήτρης έχει βγει εκτός ορίων Ύστερα από  την καταστροφή του γάμου του, η Κατερίνα τον απορρίπτει  γιατί μαθαίνει την αλήθεια, το μίσος των άλλων ανθρώπων, τον εξοργίζει. Έτσι Θολώνει και θέλει να καταστρέψει την Αγγελική. Είναι αποφασισμένος για όλα.

Δείτε επίσης : 8 λέξεις : Επόμενα επεισόδια – Β Κύκλος: 231 , 232 , 233 , 234 , 235

Κι έτσι θα γίνει! Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ο Δημήτρης  σκοτώνει την Αγγελική. Θα την την μαχαιρώσει και θα την αφήσει να πεθάνει από αιμορραγία. Η Αγγελική  καταλαβαίνοντας ότι είναι μοιραίο να πεθάνει  τον αποχαιρετά. Πριν φύγει από την ζωή η Αγγελική κάνει έναν  συγκινητικό διάλογο με τον δολοφόνο της και η  πρωταγωνίστρια μας αποχαιρετά.

Αγγελική: Το συνταρακτικό τέλος της σειράς

Ο θάνατος της Αγγελικής θα αν αναστατώσει τους Αργυρούς. Η θα επισκεφτεί το σπίτι των Αργυρών με την Αθηνά να είναι τρομοκρατημένη.  Από την άλλη είναι σε δίλημμα! Να αφήσει το παιδί της να συλληφθεί, ή όχι;

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες Γ κύκλος: Μέγκα σπόιλερ ; Ελένη και Λάμπρος στη Λέρο

Το  σίγουρο είναι ότι το τέλος για την σειρά Αγγελική, θα είναι συνταρακτικό. Όλα πια θα αλλάξουν αφού η τιμωρία έρχεται στην αγαπημένη μας σειρά Αγγελική.

Close