Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικά καθώς θα δούμε πως αυτό θα είναι το τέλος της Ασιγιά.

Τι εννοείς το τέλος της Ασιγία;;

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Άπιστος» έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, παρόλο που βρίσκεται στον αέρα μόλις λίγες εβδομάδες. Η μάχη της Ασιγιά απέναντι στον πρώην άντρα της συγκινεί τους τηλεθεατές και τους κάνει να ταυτιστούν με αυτή τη δυναμική γυναίκα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο φόνος που έκανε η ισοβίτισσά Ελπίδα

Η Ασιγιά είναι μια πετυχημένη γιατρός παντρεμένη με τον Βολκάν, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Αλί. Η ζωή τους δείχνει να κυλάει ήρεμα και υπέροχα και τίποτα δεν φαίνεται να σκιάζει την ευτυχία τους. Μέχρι που σε μια στιγμή όλα θα ανατραπούν, όταν η Ασιγιά ανακαλύψει μια ξανθιά τρίχα στο κασκόλ του άντρα της.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου έρχεται στην Μάνη

Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ησυχάζει και βάζει στο κάδρο των «υπόπτων» κάθε ξανθιά γυναίκα που συναναστρέφεται. Η ίδια βιώνει αυτή την απιστία σε βαθμό παράνοιας και δεν ηρεμεί μέχρι να μάθει ποια έχει ξελογιάσει τον άντρα της. Σύντομα ανακαλύπτει την αλήθεια όταν βρίσκει το κρυφό κινητό του Βολκάν.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Σασμός: Στέλιος Μαίνας και Δημήτρης Λάλος για πρώτη φορά μαζί στα γυρίσματα (Φωτογραφία)

Η ερωμένη του είναι η Ντερίν, η 24χρόνη κόρη των οικογενειακών τους φίλων. Όμως οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς παράλληλα ανακαλύπτει πως όλος ο περίγυρός της γνώριζε για τη δύο ετών παράνομη σχέση του άντρα της! Τότε η οργή τής Ασιγιά ξεχειλίζει μέσα της και σχεδιάζει βήμα-βήμα την εκδίκησή της προς όλους!

Το τέλος της Ασιγιά στη σειρά Άπιστος

Σταδιακά η Ντερίν αντιλαμβάνεται το πόσο σκοτεινός χαρακτήρας είναι ο Βολκάν και προσπαθεί να απομακρυνθεί από εκείνον. Η Ασιγιά θα σταθεί στο πλευρό της και τελικά οι δύο γυναίκες θα γίνουν φίλες.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λάζαρος έρχεται για εκδίκηση

Ο Βολκάν από τη μεριά του θα έχει τραγικό τέλος. Ασιγιά και Ντερίν, θα μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους, τον Αλί, σύμφωνα με το tv24, ο οποίος θα καταφέρει τελικά να συγχωρήσει τον πατέρα του και τη Ζεϊνάμπ, η οποία δε θα γνωρίσει ποτέ τον Βολκάν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close