Η Γη της Ελιάς: Ο φόνος που έκανε η ισοβίτισσά  Ελπίδα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο φόνος που έκανε η ισοβίτισσά Ελπίδα.

Ρε καλά έκανες αλλά μακριά απο την queen μας…

Στον δεύτερο κύκλο στη Γη της Ελιάς μας περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Όπως σας αποκαλύψαμε έναν από τους πρωταγωνιστικούς και ιδιαίτερα κομβικούς ρόλους για τη συνέχεια θα έχει η τραγουδίστρια Ελπίδα.

Στη Γη της Ελιάς η Ελπίδα, όπως σας έχουμε αναφέρει, θα υποδυθεί τον ρόλο μία ισοβίτισσας. Ένα δύσκολο ρόλο και ιδιαίτερα απαιτητικό. Μέχρι στιγμής, η τραγουδίστρια λέγεται ότι κερδίζει όλες τις εντυπώσεις, δείχνοντας το υποκριτικό ταλέντο της.

Η Γη της Ελιάς: Ο πονεμένος ρόλος της Ελπίδας στη σειρά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου έρχεται στην Μάνη

Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι δεν σκέφτηκε και πολύ την πρόταση που της έκαναν οι φίλοι της Αντρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου και είπε αμέσως το μεγάλο «ναι». Έτσι μπήκε στη σειρά του Mega που έχει κερδίσει το κοινό και φιλοδοξεί να πάει ακόμη καλύτερα τη νέα σεζόν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει απο την φυλακή

Η Ελπίδα υποδύεται τη Βαγγελιώ, η οποία θα σταθεί στο πλευρό της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου). Η οποία φυλακίζεται για τον θάνατο του Δημήτρη.

Οι ώρες που περνά η Αθηνά στο κελί είναι μαρτυρικές. Η συγκρατούμενη της φροντίζει να την καθησυχάσει, να την βοηθήσει να προσαρμοστεί. Η Βαγγελιώ δείχνει το καλό της πρόσωπο, με αποτέλεσμα η Αθηνά να νιώθει ασφάλεια κοντά της.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει απο την φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από τα αστέρια στα μαχαίρια

Μόνο που.. αυτή η γυναίκα δεν είναι αυτό που δείχνει πραγματικά. Σύμφωνα με το TV24, η Βαγγελιώ είναι μία ισοβίτισσα με βαρύ παρελθόν, καθώς σκότωσε την ερωμένη του συζύγου της. Αυτό το φρικτό έγκλημα την οδήγησε στις φυλακές.

Μόλις οι δύο ηρωίδες γίνουν φίλες, όλα θα αλλάξουν. Η μία θα ανοίξει στην άλλη την καρδιά της, με την Αθηνά να θεωρεί την Βαγγελιώ σημαντικό κομμάτι της ζωής της.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη

Βέβαια, τίποτα δε θα κρατήσει για πάντα. Ο καλός της χαρακτήρας θα κρατήσει για λίγο. Ύστερα, θα βγει στην επιφάνεια ο πραγματικός της εαυτός.

Και οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες. Θα κινδυνεύσει η Αθηνά από τη φίλη της ή τελικά θα παραμείνουν δεμένες όσο καιρό μείνει η Αθηνά στη φυλακή για ένα φόνο που δεν έκανε;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close