Σασμός: Ο Λάζαρος έρχεται για εκδίκηση

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως  ο Λάζαρος έρχεται για εκδίκηση.

Παιδία τι θα γίνει σαν πολλοί δεν μαζευτήκαμε;;

Ένας νέος ήρωας εισβάλει στην δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός με σκοπό να ταράξει τα νερά της Άνω Ποριάς. Ο λόγος για τον Λάζαρο ο οποίος είναι συγγενής της οικογένειας Βρουλάκη η οποία πενθεί τον αδικοχαμένο Άγγελο.

Σάσμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε θα αποχωρήσει η Βασιλική απο την σειρά

Για ποιον λόγο ο Λάζαρος έρχεται στο χωριό στην σειρά Σασμός, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας youfly.com, ποιος είναι ο σκοπός του και τι αποζητά;

Ο Λάζαρος διψά για εκδίκηση στον Σασμό

Τον συγκεκριμένο ρόλο, όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο θα υποδυθεί ο Τιμόθεος Θάνος, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα του για την δεύτερη σεζόν του Σασμού.

Σασμός: Ο Λάζαρος έρχεται για εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμος: Αργυρώ – Αστέρης πόλεμος για το παιδί

Ο ρόλος του Λάζαρου εμπλέκεται άμεσα με την οικογένεια καθώς αυτός μαζί με τον Τηλέμαχο επισκέπτονται το χωριό με αφορμή τον θάνατο του Άγγελου.

Οι δυο τους θα συμπαρασταθούν στην οικογένεια τις δύσκολες αυτές ώρες και θα κάνουν τα πάντα για να βρουν τον φονιά. Μπορεί με τον θάνατο του Πετρή να κάνανε πίσω μετά από όλα όσα τους είπε τότε η Μαρίνα αλλά αυτή την φορά δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Πότε αρχίζει ο δεύτερος κύκλος;

Μετά τον Παύλο Βρουλάκη που θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας, ένας ακόμη ήρωας εμφανίζεται στην Άνω Ποριά, ο Λάζαρος και ζητά δικαίωση για την φόνο του Άγγελου, στον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close