Άπιστος-Βολκαν

Άπιστος επόμενα επεισόδια: 129, 130, 131, 132. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ Άπιστος. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Κοντεύει το μεγάλο τέλος…Έτοιμοι;;

 

Άπιστος επόμενα επεισόδια Επεισόδια 129  στις 21/9/22

Επεισόδιο 129

Τετάρτη 

Ο χωρισμός και η απόφαση της παραμονής της Ασιγιά αλλάζει εξ ολοκλήρου τους όρους του παιχνιδιού. Η ίδια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει ξανά στη ζωή της και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ηθικής της συμπεριφοράς.

Άπιστος: Τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 05/9 έως 9/9/2022

Η Ντερίν βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τη μητέρα της κι αυτό τις αποδυναμώνει ολοένα και περισσότερο στα μάτια του Βολκάν. Η διαμάχη κορυφώνεται και η κάθε πλευρά χρησιμοποιεί τα πιο δυνατά της μέσα. Πού θα οδηγήσει αυτή η χρόνια έχθρα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Τα σχέδια της Ασιγιά φέρνουν ρήξη στη σχέση του Βολκάν και της Ντερίν με νέα δράματα και τοξικές συμπεριφορές. Η ίδια απολαμβάνει την κατάσταση και ετοιμάζει μεθοδικά τα επόμενα βήματά της.

Άπιστος επόμενα επεισόδια Επεισόδια 129, 130 στις 22/9/22

Επεισόδιο 129, 130

Πέμπτη

Η υποψηφιότητά της Ασιγιά για πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου θα αποτελέσει το μεγάλο χτύπημα στην κυρία Γκιονούλ και την οικογένειά της και θα οδηγήσει τη σχέση τους στα άκρα.

Άπιστος: Η Ασιγιά διώχνει Βολκάν και Αράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιό πρέπει να μας ακολουθήσεις στο τμήμα

Το παιχνίδι εκδίκησης της Ασιγιά χτυπά φλέβα και η Ντερίν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της φόβο. Η σχέση του Βολκάν και της Ντερίν επηρεάζεται από τις εξελίξεις, ενώ ο Αλί νιώθει να πνίγεται από τις συνεχείς εντάσεις και τα ψέματα μέσα στην οικογένειά του.

Άπιστος επόμενα επεισόδια Επεισόδια 131, 132 στις 23/9/22

Επεισόδιο 131,132

Παρασκευή

Η Ασιγιά δηλητηριάζει το μυαλό του Βολκάν με περίεργες υποψίες και ασαφή στοιχεία. Η κα Γκιονούλ διεκδικεί τη διοίκηση της κλινικής για να αναχαιτίσει την ολοένα αυξανόμενη δύναμη της Ασιγιά.

Άπιστος: Η Ντερίν στην φυλακή

Δείτε ακόμη Άπιστος επόμενα επεισόδια: 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128

Ο Βολκάν δεν μπορεί πλέον να διακρίνει το ψέμα από την αλήθεια.
Ποιος θα βγει ζωντανός από αυτό το διαρκές παιχνίδι εξουσίας; Τα γενέθλια της Ασιγιά πλησιάζουν και το δώρο του Βολκάν θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά, ζήτημα σύγκρουσης των δύο γυναικών της ζωής του.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close