Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε την σειρά να μεταφέρεται 3 μήνες μετά. 

Και ο Θεός να βάλει το χέρι Του με αυτά που θα συμβούν φέτος παιδιά…

 

Ο Κουράκος πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει τη δολοφονία του Δημήτρη. “Έλα λέγε να τελειώνουμε. Εσύ τον σκότωσες;” της λέει. Εκείνη φυσικά δηλώνει ότι είναι αθώα όμως ταυτόχρονα είναι και απελπισμένη καθώς συνειδητοποιεί πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καλεί τον Στάθη στο σπίτι της

Ο δρόμος για την προφυλάκιση της έχει ανοίξει και η Αθήνα σύντομα θα γνωρίσει την αγριότητα της φυλακής. Στο μεταξύ η Μαρία μαθαίνει στις ειδήσεις τι έχει συμβεί και αμέσως κατεβαίνει στη Μάνη για να βρεθεί κοντά στην κόρη της.

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιος Δημοσθένης; Ο γιος και η κόρη του τον ξεπερνάνε

Την ίδια ώρα η Ιουλία τα βάζει με το Γιώργη για την ωμή σύλληψη της Αθηνάς. “Σου λέω δεν είναι φόνισσα και θα φας τα μούτρα σου“, του λέει και ο Γιώργος της απαντάει “αυτό θα το αποφασίσει το δικαστήριο.” και το ζευγάρι καυγαδίζει έντονα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δήμιος ο Ιπποκράτης και η Αθηνά μαρτύρησε στα χέρια του

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη μαθαίνει τα πάντα για τον Κωνσταντίνο και τον χωρίζει πριν τον γάμο

Τρεις μήνες μετά η ζωή θα φέρει ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα για τους ήρωες. Ο Μάνος και η Μαρίνα παντρεύονται με απώτερο στόχο την αναδοχή της μικρής Αγγελικής. η Αθήνα εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένη και περιμένει την δίκη της ενώ μια επίσκεψη που θα δεχτεί στη φυλακή θα την ξαφνιάσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Ασπασία γεμίζουν αφίσες τη Μάνη και ξεφτιλίζουν την Εύα

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Ισίδωρος απέναντι απο τον Δημοσθένη

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close