Σασμός-Μαθιός-Αντώνης

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε καρέ καρέ τη σύλληψη του Μαθιού- Μαθιό πρέπει να μας ακολουθήσεις στο τμήμα και αρχίζουν ΟΛΑ.

Αχ βρε Μαθιό που σε μπλέκουν…

Ο Αντώνης και η Ντίνα έχουν ήδη φτάσει στο σπίτι της Καπετάνισσας και απαγγέλουν κατηγορίες στο μεγάλο της γιο, για τον φόνο του Άγγελου. Όσο του περνάνε χειροπέδες, η Καλλιόπη δεν πιστεύει αυτά που ακούει και ορκίζεται στον αστυνόμο πως θα το διαψεύσει, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να διαβάσει τον αδερφό του που συνεχίζει να κοιτάς στα μάτια τον Αντώνη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αισθάνομαι πως η παρουσία μου στην Κρήτη είναι περιττή

Σασμός : Αντώνης και Μαθιός είναι αδέρφια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα είναι ότι πιο συγκινητικό έχετε δει μέχρι τώρα

Δεν το έκανα εγώ. Δεν έχω την παραμικρή σχέση με το θάνατο του Άγγελου, καταφέρνει να πει αλλά οι λέξεις του πέφτουν στο κενό. Τα στοιχεία που έχουν προκύψει, σε φωτογραφίζουν. Μακάρι να είναι όπως τα λες. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να μας ακολουθείς στο τμήμα, λέει με ήρεμη φωνή η Ντίνα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτά που λέει ο Μαθιός στην Βασιλική θα σας γονατίσουν

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και καίει την Καπετάνισσά

Ο Μαθιός μπαίνει στο αυτοκίνητο με συνοδεία και ο Αστέρης με τη μητέρα του μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο για να τους ακολουθήσουν. Ο φόνος του Άγγελου ανατρέπει τα πάντα και κυρίως το γάμο που θα γινόταν στο κέντρο του χωριού με δόξα και τιμές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται από την μεταμόσχευση και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης λιώνει απο τον καημό του

Το νέο για τις ελλείψεις του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει μέσα στο κατάλευκο νυφικό της, δίπλα στον γιό της. Όταν μαθαίνει πως ο άντρας που ονειρευόταν να σταθεί στο πλάι της για το υπόλοιπο της ζωής της έχει συλληφθεί και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα του χωριού χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Στεφανής θα φέρει την μεγάλη ανατροπή

Σασμος: Ο Μαθιός αυτοκτονεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κερδίσει ξανά την Αργυρώ;

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να τη συγκρατήσει, αλλά και εκείνος τα έχει χαμένα. Δεν ξέρει πλέον τι να της πει για να την παρηγορήσει. Χαμένα όμως τα έχουν και η Αργυρώ με τον Σταύρο. Μαζί με τον μικρό Πετράκη φτάνουν εσπευσμένα στο χωριό, που βρίσκουν την Άσπα σε τραγική κατάσταση να θρηνεί τον Άγγελο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας ακόμη νεκρός ζητά δικαίωση απο τον Μανώλη

Σασμός: Η ‘Ασπα τα τελειώνει όλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο παιχνίδι θανάτου

Μην κλαις Άσπα μου! Θα το πληρώσει αυτός που το έκανε. Μπορεί ο δολοφόνος του αδερφού μου να μην τιμωρήθηκε αρκετά, ωστόσο, να ξέρεις πως αυτή τη φορά θα μας βρει μπροστά του, όποιος και αν το έκανε, της λέει η ξαδέλφη της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα έρθει κοντά σε δολοφονία

Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης βάζει τον Μανώλη στην νύχτα

Και πάλι, όμως, η Άσπα δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει με λυγμούς, και η γιαγιά Ειρήνη χάνει την γη κάτω απο τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της και όλοι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν. Όλα μου τα κοπέλια έπεσαν μαζεμένα, καταφέρνει μόνο να πει, αφήνοντας της τα δάκρυα της να κυλήσουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close