Άπιστος: Έτσι μπαίνει ο Βολκάν φυλακή

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως έτσι μπαίνει ο Βολκάν φυλακή.

Αυτός ο άνθρωπος απο την μια αποτυχία στην άλλη πάει…

Ο πόλεμος ανάμεσα στην Γκιονούλ και τον Βολκάν συνεχίζεται, στη σειρά Άπιστος. Μετά από ένα φρικτό γεγονός, όλα αλλάζουν στις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο Χαλούκ χάνει τη ζωή του και όλες οι επιχειρήσεις περνούν στα χέρια των παιδιών του και της γυναίκας του.

Ο Βολκάν συνεχίζει να εργάζεται για αυτόν, παρά τις προσπάθειές του να απομακρυνθεί από την οικογένεια. Παρόλο που παίρνει πίσω το διαζύγιο και συνεχίζει να ζει πλάι στην Ντερίν, τα προβλήματα συνεχίζονται.

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η Ντερίν βρίσκει νέο έρωτα

Άπιστος: Το τέλος του Βολκάν πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η Ντερίν τρελαίνεται και μαχαιρώνει τον Βολκάν

Όταν η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι ξεφεύγει, η Γκιονούλ αποφασίζει να σώσει μια και καλή την κόρη της. Στήνει μία εξωφρενική παγίδα στον Βολκάν, με αποτέλεσμα εκείνος να οδηγείται στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Κωνσταντίνος και η Ισμήνη τα μεγάλα θύματα του Δημοσθένη

Άπιστος: Έτσι μπαίνει ο Βολκάν φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε ρόλο μαφιόζου ο Ανδρέας Γεωργίου

Η Γκιονούλ τον κατηγορεί πως έκλεψε την οικογένειά της και πως έβαλε σε τεράστιο κίνδυνο την περιουσία της. Η Ντερίν καταρρέει μόλις ο σύζυγός της φυλακίζεται και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή! Θα παντρευτούν Μαθιός και Βασιλική μόλις βγει από τη φυλακή

Άπιστος: Η Ντερίν βρίσκει νέο έρωτα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εκδικείται τον Μαθιό

Οι μέρες, όμως, περνούν και ο Βολκάν παραμένει φυλακισμένος. Η Ντερίν σώζεται και νοσηλεύεται σε κλινική, σύμφωνα με το youfly, με αποτέλεσμα λίγους μήνες μετά να στέκεται ξανά στα πόδια της. Πλέον, ο Βολκάν αποτελεί παρελθόν για την ίδια.

Δείτε ακόμη Μάγισσα: Μάχες άλογα και σπαθιά σε μια fantasy εποχή

Άπιστος: Έτσι μπαίνει ο Βολκάν φυλακή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Μόλις εκείνος βγαίνει από τη φυλακή, έναν χρόνο αργότερα, όλα έχουν αλλάξει. Η Ντερίν και η Ασιγιά έχουν συμφιλιωθεί, πετώντας τον έξω από τις ζωές τους! Η Γκιονούλ πανηγυρίζει που κατάφερε να ξεφορτωθεί τον Βολκάν από την οικογένειά της, στη σειρά Άπιστος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close