Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη είναι τα μεγάλα θύματα του Δημοσθένη.

Τον αλήτη…Θα κάνει κακό στην Ισμήνη και μαύρο φίδι που τον έφαγε μετά…

Ο ερχομός του Δημοσθένη Καπερνάρου στη Μάνη μόνο προβλήματα θα φέρει και αν στον πρώτο κύκλο δεν προλάβαμε να δούμε και πολλά, στον δεύτερο έρχονται τα χειρότερα, με πρώτα θύματα του τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη.

Ο Δημοσθένης, όπως είδαμε και στον πρώτο κύκλο, είναι σκληρός ακόμα και στην ίδια του την οικογένεια. Πάνω από όλα βάζει τις δουλειές του και το χρήμα και γι’ αυτό μπορεί να θυσιάσει τα πάντα και να καταστρέψει ό,τι μπαίνει εμπόδιο μπροστά του. Ήδη ο Κωνσταντίνος, από τότε που γνώρισε την Ισμήνη, έχει αρχίσει να του λέει ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να είναι μαζί του στις βρώμικες δουλειές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κάνει τη ζωή του Κωνσταντίνου κόλαση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σώζει την ζωή της Ασπασίας

Σιγά σιγά του ζητάει να αποστασιοποιηθεί, κάτι που ο Δημοσθένης δεν το δέχεται με τίποτα. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος πιστεύει ότι έχει χρόνο ακόμα, ώσπου να ολοκληρωθεί το σπίτι και να παντρευτεί με την Ισμήνη, να τον πείσει.

Όσο ο καιρός περνάει, όμως, τόσο πιο πολύ ο Δημοσθένης του σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό όχι μόνο δεν τον αφήνει ν’ ανασάνει και ν’ απομακρυνθεί, αλλά τον πιέζει και για άλλες πιο βρώμικες και επικίνδυνες δουλειές. Ο Κωνσταντίνος βλέποντας ότι έχει εγκλωβιστεί αποφασίζει να του μιλήσει ανοιχτά: Φτάνει ως εδώ! Κάνε ότι θέλεις εγώ αποχωρώ, του λέει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Προσπαθούν να σκοτώσουν την Αθηνά στην φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος θα έρθουν σε πόλεμο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παρατά την Εύα και αυτή οδηγείται στην κατάθλίψη

Αυτό θα είναι και το μοιραίο λάθος του. Εξάλλου ο Δημοσθένης αρχίζει να κάνει κόλαση τη ζωή του Κωνσταντίνου. Θα δούμε ότι πολλές φορές θα βρεθεί σε άσχημη θέση και σε κίνδυνο να αποκαλυφθεί η κρυφή δράση του στην Ισμήνη. Ο Δημοσθένης θα αρχίσει και να τον εκβιάζει ανοιχτά: Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Σε κρατάω στο χέρι και το ξέρεις. Κανείς δεν φεύγει έτσι από αυτές τις δουλειές. Τι το πέρασες; του λέει.

Έτσι, αρχίζει να εκτοξεύει απειλές ότι θα αποκαλύψει τα πάντα και φτάνει να του λέει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα αναγκαστεί να τον βγάλει από τη μέση. Και δεν μένει μόνο εκεί! Στόχο του βάζει την Ισμήνη και τι μικρή κόρη της, στέλνοντας του βίντεο στο οποίο έχει βάλει τις παρακολουθούν, προκειμένου να εκφοβίσει τον Κωνσταντίνο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι κρυφές συναντήσεις αρχίζουν και η φλόγα φουντώνει

Η Γη της Ελιάς: Ποιος ηθοποιός μπαίνει στην σειρά ως Δημοσθένης;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει πέρα την Μαρίνα για τον Αλέξη

Εκείνος πλέον είναι για λύπηση. Δεν μπορεί να χαρεί τίποτα, ζει συνέχεια κάτω από το φάσμα του φόβου. Η Ισμήνη, αν και έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί, το αποδίδει στον φόρτο εργασίας του. Ο Κωνσταντίνος όμως δεν θα σταματήσει να ψάχνει τρόπους να βγάλει από τη ζωή του τον Δημοσθένη! Άραγε θα τα καταφέρει;

Όμως και η Ισμήνη έρχεται στα μαχαίρια με την Μυρτάλη. Η αλλαγή στη συμπεριφορά της Μυρτάλης, από τότε που ανέλαβε το 51% της οικογενειακής επιχείρησης, την έχει φέρει όχι και λίγες φορές σε κόντρα με τα πιο κοντινά της πρόσωπα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ένα βήμα πριν το νοσοκομείο

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα spoilers του Β κύκλου

Η υπεροψία της και η σκληράδα που ξαφνικά έχει εμφανίσει, χωρίς να λογαριάσει συγγενείς και φιλίες, αρχίζουν σιγά-σιγά να την απομακρύνουν απ’ όλους. Παρά τις συμβουλές του Ιάκωβου, αλλά και τις απειλές της Ιουλίας ότι θα μείνει μόνη της, η Μυρτάλη όχι μόνο δεν άλλαξε αλλά, όπως θα δούμε θα γίνει ακόμα χειρότερη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tv24, με αφορμή κάποια αναποδιά που θα συμβεί στην επιχείρηση με τις κρέμες, δεν θα διστάσει να το παίξει αφεντικό ακόμα και στην Ισμήνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία σκοτώνει τον Δημοσθένη

Η Μυρτάλη θα αρχίσει τις παρατηρήσεις, θα θελήσει να βάλει ωράρια και γενικά θα κάνει ότι μπορεί για να δηλώσει ότι αυτή διατάζει, κάτι που η Ισμήνη δεν πρόκειται να δεχτεί. Μοιραία θα τσακωθούν άσχημα και η φιλία τους θα διαλυθεί. Όχι όμως και η επιχείρηση. Σ’ αυτόν τον τομέα θα δούμε ότι θα συμβεί κάτι άλλο…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close