Άπιστος: Η Ασιγιά μπλέκει με παντρεμένο

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ασίγια μπλέκει με παντρεμένο.

Ατσα η Ασιγιά… Δε σε χάλασε Βολκαν

Ο νέος έρωτας και η ζήλια του Βολκάν. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της η Ασιγιά και είναι η πρώτη φορά που η καρδιά της χτυπά ξανά για άλλον άντρα. Μόνο που αυτός έχει πολλά μυστικά στη ζωή του, ενώ ο Βολκάν έχει βαλθεί να τους χωρίσει με κάθε δυνατό τρόπο. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Έξι μήνες μετά το τρομερό ατύχημα της Ασιγιά και τη Ντερίν, η γιατρός επιστρέφει και πάλι στο Ραιδεστό για να παρευρεθεί στον γάμο της Μπαχάρ και του Μελίχ. Στον δρόμο, όμως, ένα τροχαίο την αναγκάζει να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σ’ έναν άγνωστο τραυματισμένο άντρα.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Άπιστος επόμενα επεισόδια : 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82

Η ηρωική πράξη της Ασιγιά φτάνει μέχρι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, κάνοντας την Ντερίν να νιώθει ότι ποτέ δεν θα ξεφύγει από τη σκιά της και έχει ένα άγριο ξέσπασμα, ιδιαίτερα τώρα που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Αυτό τουλάχιστον προσποιείται σε όλους για να κρατήσει τον Βολκάν κοντά της. Η Ασιγιά παίρνει ξανά τη θέση της στο νοσοκομείο που τη χρειάζεται όσο ποτέ. Στο μεταξύ η Ασιγιά  μαθαίνει πως ο Αράς, είναι ο άντρας που έσωσε, προκάλεσε το ατύχημα στην προσπάθειά του να μη χτυπήσει το δικό της αμάξι.

 

Άπιστος: Όλοι παρατάνε την Ντερίν

Δείτε ακόμη Άπιστος : Καρε καρε και αναλυτικά το τέλος της σειράς

Εκείνη, για την εκτίμηση που της έσωσε τη ζωή, προσπαθεί να τον βοηθήσει να θυμηθεί, καθώς έχει αμνησία. Ωστόσο δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για εκείνη. Η Ντερίν αρχίζει να αφήνει υπονοούμενα στον Βολκάν πως ίσως η Ασιγιά έχει νέα σχέση και εκείνος αρνείται να το πιστέψει και για μία ακόμα φορά δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δίνει την προσοχή της σε άλλον άντρα.

Η Ντεριά υποψιάζεται πως ο Αράς ίσως να αισθάνεται κάτι περισσότερο για την Ασιγιά. Και δεν πέφτει έξω, αφού ένα βράδυ ο Αράς ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά και της εξομολογείται τα πραγματικά του συναισθήματα για εκείνη και τη φιλάει. Όμως ο Βολκάν που την παρακολουθεί συγκλονίζεται από το φιλί τους και πίνει μέχρι που μεθάει.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Άπιστος: Όλοι παρατάνε την Ντερίν

Το επόμενο πρωί ο Σελτζούκ τον βρίσκει και τον γυρίζει σπίτι και εκείνος μεθυσμένος και με κλάματα λέει στην Ντερίν: Η Ασιγιά φίλησε αυτόν τον άντρα και εκείνη ενθουσιάζεται αφού πιστεύει ότι τώρα θα την ξεφορτωθεί επιτέλους για τα καλά.

Η Ασιγιά συνεχίζει να κρατά τη αμυντική στάση απέναντι στον Αράς και η Ντεριά την προτρέπει να αφήσει την καρδιά της ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα και να πάψει να φοβάται τόσο πολύ.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία

Έτσι η Ασιγιά αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξεκινήσει αυτή την περιπέτεια με τον Αράς, με την προϋπόθεση να της λέει πάντα την αλήθεια. ότι κι αν βγει στην επιφάνεια για το παρελθόν του. Στο πάρτι για το μωρό της Μπαχάρ εμφανίζεται η Ασία με τον Αράς πιασμένοι από το χέρι και όλοι χαίρονται εκτός από τον Βολκάν. Η Ντερίν από τη χαρά της σηκώνεται όρθια και λέει σε όλους:

Έκπληξη! Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι το βράδυ για να σας πω ότι περπατάω ξανά. Και ο Βολκάν της απαντάει: Και εγώ σου έχω μία έκπληξη: Χωρίζουμε. Εκείνος μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι, ενώ εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει.

Η  γυναίκα του Αράς επιστρέφει!

Αρχίζει να θυμάται στιγμές από το παρελθόν του και η εικόνα που σχηματίζει στο μυαλό του για την παλιά του ζωή περιέχει μία άλλη γυναίκα! Αυτή η γυναίκα, η Λείλα με την οποία ζούσε μαζί στο Λονδίνο, τον έχει πλέον ανακαλύψει στη Ραιδεστό και είναι θέμα χρόνου να συναντηθούν.

Πρώτη του κίνηση να ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου μαζί της προτού πει τα πάντα στην Ασιγιά. Όμως ο Βολκάν μαθαίνει τυχαία για τον γάμο του και φροντίζει να ενημερώσει την Ασιγιά: Είναι παντρεμένος! Σε κοροϊδεύει! Δεν θέλω να πληγωθείς ξανά, γι’ αυτό θέλω να σε προστατεύσω, υποστηρίζει.

Άπιστος: Η Ασιγιά μπλέκει με παντρεμένο

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες ξεκληρίζονται

Ο Αράς συναντιέται με τη Λείλα, όμως δεν θυμάται τίποτα από τον γάμο τους, παρόλο που εκείνη του δείχνει φωτογραφίες, θυμάται όμως πως την παράτησε στο Λονδίνο επειδή τον απατούσε.

Η Λεϊλά, που έχει μάθει πως ο Αράς είναι ερωτευμένος με την Ασιγιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο προσποιούμενη την ασθενή, για να μπορέσει να δει από κοντά την αντίζηλο της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close