Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία.

Αρε Στάθη γυρνάς στις παλιές αγάπες βλέπω… (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ)

Ο Κουράκος και η Ιουλία βιώνουν την πιο σοβαρή κρίση στον γάμο τους. Το σοκ της σύλληψης Αθηνάς κατά τη διάρκεια του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και φυσικά έχει διαταράξει της ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου.

Όλοι εξοργίζονται με την Αθηνά, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πόσα ψέματα τους είχε πει, αλλά και ότι έβαψε τα χέρια της με το αίμα του εραστή της, διασύροντας την οικογένειά.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει απο την φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αρπάζει το παιδί απο Μάνο και Μαρίνα

Το ίδιο πληγωμένη αισθάνεται και η Ιουλία, όσο περνά όμως ο καιρός αρχίζει να αμφιβάλλει για την ενοχή της και να μαλακώνει απέναντι της. Αντιθέτως, έχει θυμώσει πολύ με τον Γιώργη.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, πιστεύει πως έπρεπε να διαχειριστεί πιο διακριτικά την υπόθεση και του επιτίθεται για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς: Γιώργης και Ιουλία χωρίζουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν της κόρης του Δημοσθένη

Η Ιουλία δεν πιστεύει τελικά πως είναι φόνισσα και οι δυο τους τσακώνονται άγρια, σε σημείο που ο Κουράκος της δίνει να καταλάβει ότι, αν συνεχίσει να έχει αυτή τη στάση απέναντι του, η σχέση τους κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Στο μεταξύ, ο Στάθης και η Εύα είναι και πάλι μαζί, όμως εκείνη τη βασανίζουν οι αμφιβολίες. Αναρωτιέται αν ο αγαπημένος της έχει ξεχάσει οριστικά τον μεγάλο του έρωτα, την Ιουλία.

Η Γη της Ελιάς-Εύα-Στάθης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτή η εγκυμοσύνη θα αλλάξει τα πάντα

Ο Στάθης φαινομενικά είναι αποφασισμένος να αφοσιωθεί στην Εύα, ωστόσο βαθιά μέσα του σιγοκαίει το απωθημένο του για την Ιουλία.

Σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ξεκλέψει χρόνο μαζί της και να της πει ότι πάντα θα τη νοιάζεται και θα έχει συναισθήματα για εκείνη. Και η ίδια όμως νιώθει τις μνήμες από τη σχέση τους να ξυπνούν και το μοιραίο γίνεται…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close