Άπιστος επόμενα επεισόδια : 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ . Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άπιστος επόμενα επεισόδια Επεισόδια  74 , 75 , 76  στις 22/8/22

Επεισόδια 74 , 75 , 76

Δευτέρα 

Επεισόδιο 74.

Ο Βολκάν ξεκαθαρίζει στην Ντερίν ότι είναι μαζί της μονάχα μέχρι να γεννηθεί το δεύτερο μωρό τους, και πως ο γάμος τους έχει πάψει να είναι ευτυχισμένος εδώ και πολύ καιρό. Εν τω μεταξύ, η μυστηριώδης γυναίκα που επισκέφτηκε την Ασιγιά, της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της οικογένειάς της.

Επεισόδιο 75.

Η Ντερίν κάνει ό,τι μπορεί για να μάθει το επώδυνο μυστικό της Ασιγιά, σκοπεύοντας να το χρησιμοποιήσει, όπως πάντα, για να την πληγώσει. Τα γενέθλια του Αλί πλησιάζουν, και το παιδί θέλει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη μητέρα του και τον πατέρα του. Κάτι που είναι δύσκολο για την Ντερίν να αποδεχθεί.

Άπιστος επόμενα επεισόδια : 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82

Δείτε επίσης : Άπιστος: Όλοι παρατάνε την Ντερίν

Επεισόδιο 76.

Στο πάρτι γενεθλίων του Αλί η Ντερίν δυναμιτίζει την εορταστική ατμόσφαιρα με μια μεγάλη αποκάλυψη. Όμως αυτή τη φορά η Ασιγιά αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση, και αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό που κρύβει τόσο καιρό η Ντερίν από τον Βολκάν

Άπιστος επόμενα επεισόδια Επεισόδια  77 , 78 , 79  στις 23/8/22

Επεισόδια 77 , 78 , 79

Τρίτη

Επεισόδιο 77.

Η Ασιγιά, που έχει πια καταλάβει πόση καταστροφή μπορεί να προκαλέσει μια αρρωστημένη αγάπη, πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την Ντερίν να ξεπεράσει τις εμμονές της. Εκείνη προσποιείται ότι δέχεται τη βοήθειά της Ασιγιά, όμως τίποτα στέρεο δεν μπορεί να χτιστεί πάνω στα συντρίμμια ενός τόσο σκοτεινού παρελθόντος. Άπιστος επόμενα επεισόδια…

Επεισόδιο 78.

Η Ασιγιά βρίσκεται στο έλεος της Ντερίν, η οποία -έχοντας χάσει πια κάθε έλεγχο των συναισθημάτων της- βάζει και τις δυο τους σε θανάσιμο κίνδυνο. Ο Βολκάν προσπαθεί να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο, όμως για ακόμα μια φορά δεν θα προλάβει να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την καταστροφή.

Δείτε επίσης : Άπιστος : Καρε καρε και αναλυτικά το τέλος της σειράς

Άπιστος επόμενα επεισόδια : 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82

Επεισόδιο 79.

Η Μπαχάρ ξαναβρίσκει επιτέλους την ευτυχία στην αγκαλιά του Μελίχ. Η Ασιγιά κάνει μια νέα αρχή στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Αλί και την Νιλ, προσπαθώντας να αφήσει πίσω της το τρομερό δυστύχημα που συνέβη πριν από έξι μήνες. Δυστυχώς η Ντερίν νιώθει ακόμα τις συνέπειές του. Το ίδιο και ο Βολκάν, ο οποίος έχει αναλάβει τη φροντίδα της.

Άπιστος επόμενα επεισόδια Επεισόδια  80 , 81 , 82  στις 24/8/22

Επεισόδια 80 , 81 , 82

Τέταρτη

Επεισόδιο 80.

Η Νιλ αποκαλύπτει στην Ασιγιά ότι ο Αλί δεν είναι και τόσο ευτυχισμένος στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν τολμά να της το πει για να μην τη στεναχωρήσει. Εν τω μεταξύ, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή της Ασιγιά με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Επίσης, η ηρωική της πράξη φτάνει μέχρι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, κάνοντας την Ντερίν να νιώθει ότι ποτέ δε θα ξεφύγει από τη σκιά της. Ο Αλί είναι ακόμα ψυχρός με τον πατέρα του, γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για όσα εχουν συμβεί στην Ασιγιά.

Επεισόδιο 81.

Η Ασιγιά συνειδητοποιεί επιτέλους πόσο πολύ υποφέρει ο Αλί στην Κωνσταντινούπολη και αποφασίζει για το καλό του να ξαναγυρίσουν στη Ραιδεστό. Εξάλλου το νοσοκομείο τη χρειάζεται όσο ποτέ και η παλιά της θέση την περιμένει ακόμα. Ο Βολκάν, που ήλπιζε κρυφά να αφήσει πίσω τη Ραιδεστό και την Ντερίν και να μετακομίσει κοντά τους, απογοητεύεται αλλά προσπαθεί να μην το δείξει σε κανέναν. Η Ντερίν έχει κι αυτή το δικό της μυστικό, που δεν αποκαλύπτει ούτε στην ίδια της τη μητέρα.

Δείτε επίσης : Άπιστος: Η Ασίγια παγιδεύεται απο την Ντερίν

Άπιστος επόμενα επεισόδια : 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82

Επεισόδιο 82.

Ο Σελτζούκ μαθαίνει ότι η Νιλ ξαναγύρισε στη Ραιδεστό με την Ασιγιά. Φαίνεται πως τα συναισθήματά του για εκείνη δεν έχουν ακόμα τελειώσει – κανονίζει να τη συναντήσει δήθεν τυχαία και της προτείνει να δουλέψει στο εστιατόριο που έχει ανοίξει. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν ζητά ξαφνικά από τον πατέρα της να της αγοράσει καινούργιο σπίτι. Ξέρει κάτι από τα κρυφά σχέδια του Βολκάν ή μήπως καταστρώνει τη δική της μυστική στρατηγική

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

 

Close