Άπιστος: Η Ντερίν σώσει τη ζωή της Ασιγιά

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ντερίν σώσει τη ζωή της Ασιγιά.

Τι γίνεται ρε παιδιά αυτές σε λίγο θα συγγενέψουν κιόλας…

Μία ατελείωτη κι οδυνηρή μάχη θα ξεσπάσει στα επόμενα επεισόδια. Η Ντερίν, η Λέιλα και η Ασιγιά θα βρεθούν αντιμέτωπες με ένα φρικτό συμβάν, στη σειρά Άπιστος. Η πρώην του Αράς, του νέου συντρόφου της Ασιγιά, εμφανίζεται στη ζωή τους ζητώντας εκδίκηση.

Η γυναίκα αυτή κατηγορεί την Ασιγιά πως εξαιτίας της χάλασε ο γάμος της, παρόλο που η ίδια είχε απιστήσει απέναντι στον σύζυγό της. Όσο κι αν ο Αράς προσπαθεί να την απομακρύνει, είναι μάταιο…

Άπιστος: Η Ντερίν σώσει τη ζωή της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η Ασιγιά αγκαλιά με τον εχθρό της

Η Λέιλα κυνηγά την Ασιγιά, με σκοπό να την δολοφονήσει εν ψυχρώ. Θεωρεί πως μόνο έτσι θα καταφέρει να σώσει τον γάμο της… Στο μεταξύ, η Ντερίν ενημερώνεται για τα τελευταία γεγονότα και περνά στην αντεπίθεση.

Μία μέρα, η Λέιλα και η Ασιγιά συναντιούνται σε ένα δάσος, για να συζητήσουν. Τότε, ο έλεγχος χάνεται και η Λέιλα σπρώχνει με δύναμη την Ασιγιά στο έδαφος, με αποτέλεσμα η δεύτερη να τραυματίζεται στο κεφάλι.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Άπιστος: Ηθοποιός αποχωρεί οριστικά απο την σειρά ξαφνικά

Η Λέιλα αποφασίζει να την αποτελειώσει και της δίνει την χαριστική βολή: Αρπάζει ένα ξύλο κι ετοιμάζεται να κόψει το νήμα της ζωής της. Για κακή της τύχη, όμως, από το σημείο αυτό περνά η Ντερίν, η οποία αφήνει την Λέιλα στο έδαφος, αναίσθητη.

Άπιστος: Η Ασίγια σώζει τη ζωή της Ντερίν

Δείτε ακόμη Άπιστος: Ο Βολκάν αφιερώνεται στην φροντίδα της Ντερίν

Έτσι, η Ντερίν στέκεται απέναντι στις τραυματισμένες Ασιγιά και Λέιλα, μη μπορώντας να αντιδράσει, στη σειρά Άπιστος. Τρέμει στην ιδέα πως κάποιος θα κατηγορήσει εκείνη για τα δύο αυτά ατυχήματα, σύμφωνα με το youfly, όπως και συμβαίνει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close