Άπιστος: Ο Βολκάν αφιερώνονται στην φροντίδα της Ντερίν

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Βολκάν αφιερώνεται στην φροντίδα της Ντερίν.

Βολκάν ψυχάρα είσαι αφού…

Στο πάρτι γενεθλίων του Άλι, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί οι οικογενειακοί φίλοι για να του ευχηθούν, η Ντερίν δυναμιτίζει την εορταστική ατμόσφαιρα με μία αποκάλυψη για την Ασιγιά.

Τότε η τελευταία αναγκάζεται να αντεπιτεθεί και να αποκαλύψει ένα ψέμα της κοπέλας, το οποίο κρύβει τον τελευταίο καιρό από τον Βολκάν και αφορά την ψεύτικη εγκυμοσύνη της.

Άπιστος: Όλοι παρατάνε την Ντερίν

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η Ασιγιά μπλέκει με παντρεμένο και ο Βολκάν καταρρέει

Ωστόσο τις επόμενες ημέρες η Ασιγιά καταλαβαίνει πόση καταστροφή μπορεί να προκαλέσει μία αγάπη και να προσπαθεί να βοηθήσει την κοπέλα να ξεπεράσει τις εμμονές της, με την Ντερίν να προσποιείται ότι δέχεται τη βοήθεια της.

Κάποια στιγμή, οι δύο γυναίκες δείχνουν να κάνουν ανακωχή και μπαίνουν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν μαζί στην πόλη. Στην διαδρομή όμως η Ντερίν χάνει τον έλεγχο των συναισθημάτων της και οδηγεί το αυτοκίνητο στο χείλος ενός γκρεμού.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Άπιστος επόμενα επεισόδια : 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82

Οι γυναίκες αρχίζουν να καβγαδίζουν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στο γκρεμό. Ο Βολκάν όποιος έχει ενημερωθεί τυχαία για αυτή την εξέλιξη, προσπαθεί να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο, αλλά μάταια. Δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την καταστροφή. Έπειτα ενημερώνεται για το ατύχημα και σπεύδει στο σημείο.

Άπιστος: Όλοι παρατάνε την Ντερίν

Δείτε ακόμη Άπιστος : Καρε καρε και αναλυτικά το τέλος της σειράς

Αφού βγάζουν την Ασιγιά και την Ντερίν από τη θάλασσα, τις μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η πρώτη καταφέρνει να διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ η Ντερίν έχει πάθει μία σοβαρή ζημιά και πρέπει να μείνει καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι. Ύστερα από αυτό το συμβάν, ο Βολκάν αποφασίζει να αφιερωθεί αποκλειστικά στην φροντίδα της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close