Άπιστος: Η Ασιγιά αγκαλιά με τον εχθρό της

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ασιγιά είναι αγκαλιά με τον εχθρό της.

Καλά Ασιγιά αυτό δεν το περίμενα απο εσένα…

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος θα δούμε την Ασιγιά να βρίσκει ξανά το χαμόγελο της και να ερωτεύεται τον Αράς Ατέζογλου
Πρόκειται για έναν άγνωστο στην ουσία άνθρωπο που η μοίρα θα φέρει μπροστά της στη σειρά Άπιστος.

Αυτό συμβαίνει όταν αποφασίζει να επιστρέψει ξανά στην Ραιδεστό μετά από μια σύντομη παραμονή στην Κωνσταντινούπολη. Στον δρόμο της όμως βρίσκεται σε κίνδυνο χωρίς να το αντιληφθεί.

Άπιστος: Η Ασιγιά μπλέκει με παντρεμένο

Δείτε ακόμη Άπιστος: Ηθοποιός αποχωρεί οριστικά απο την σειρά ξαφνικά

Και ένας άντρας θα βρεθεί σοβαρά τραυματισμένος και με αμνησία την προσπάθειά του να τη σώσει. Είναι ο Αράς Ατέζογλου που έχει μετακομίσει πρόσφατα στη Ραιδεστό.

Όταν μαθαίνει η Ασιγιά πως της έσωσε τη ζωή βάζοντας τη δική του σε κίνδυνο, θα σταθεί στο πλευρό του και θα τον περιθάλψει ή ίδια στο νοσοκομείο. Η γνωριμία τους είναι η αρχή ενός έρωτα.

Άπιστος: Η Ασιγιά αγκαλιά με τον εχθρό της

Δείτε ακόμη Άπιστος: Ο Βολκάν αφιερώνεται στην φροντίδα της Ντερίν

Στον οποίο η Ασιγιά δεν θα πει όχι. Θέλει να συνεχίσει τη ζωή της κι εμπιστεύεται αυτόν τον άντρα που δεν ξέρει τίποτα για το παρελθόν του. Αλλά ούτε κι αυτός θυμάται.

Δεν είναι η πρώτη όμως φορά που συναντιούνται

Η Τσανσού Ντερέ και ο Μπερκάι Ατές δεν συναντιούνται για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες. Μπορεί στον Άπιστο του ΣΚΑΪ να είναι ερωτευμένοι, αλλά έχουν υπάρξει άσπονδοι εχθροί. Έχουν πρωταγωνιστήσει ξανά μαζί στη βραβευμένη σειρά Η Μάνα (Anne). Εκεί η Ζεϊνέπ έχει υποφέρει στα χέρια του αδίστακτου και παραβατικού Τζενκίζ.

Την έχει χτυπήσει, την έχει απαγάγει, έχει προσπαθήσει να την πνίξει και να την μαχαιρώσει πολλές φορές.Στο τέλος της σειράς είχε πεθάνει από το χέρι της Σουλά, της μητέρας της μικρής Μελέκ.

Άπιστος: Η Ασιγιά μπλέκει με παντρεμένο

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η Ασιγιά μπλέκει με παντρεμένο και ο Βολκάν καταρρέει

Ο ηθοποιός υποδύθηκε στη σειρά τον κακό και κατάφερε να γίνει απόλυτα πιστευτός. Αφού το τηλεοπτικό κοινό, σε όλες τις χώρες που προβλήθηκε η σειρά, σύμφωνα με το ciao, τον μισούσε φανατικά. Βέβαια στην πραγματικότητα μιλάμε για έναν αγαθό γίγαντα που έχει πολύ καλές σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές του.

Αλλά και για έναν πολύ καλό ηθοποιό που έχει διαπρέψει στο θέατρο κυρίως και στον κινηματογράφο. Ενώ δεν είναι λίγα τα βραβεία που έχει στο ενεργητικό του. Και η Τσανσού Ντερέ είναι φίλη και θαυμάστριά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close