Άπιστος: Ντερίν και Ασίγια πέφτουν στον γκρεμό

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως Ντερίν και Ασίγια πέφτουν στον γκρεμό.

Τι έγινε λέει;

Η τελική αναμέτρηση για Ασίγια και Ντερίν έχει αρχίσει, με την πρώτη να κάνεις προσπάθειες να σώσει από την καταστροφή την δεύτερη. Όμως η Ντερίν είναι εκτός εαυτού και τρελαμένη, με αποτέλεσμα να βάλει σε θανάσιμο κίνδυνο τον εαυτό της αλλά και την Aσίγια.

Μία άγνωστη γυναίκα με το όνομα Ασίγια μπαίνει στη ζωή της Ασίγια και φέρνει τα πάνω κάτω. Κι αυτό γιατί οι εν λόγω γυναίκα είναι το τρίτο πρόσωπο που διέλυσε το γάμο των γονιών της γιατρού που τους οδήγησε στον θάνατο. Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως φαινόντουσαν. Κι αυτό γιατί τελικά η μητέρα της Ασίγια ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του πατέρα της με την κυρία Ασίγια.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το νέο φιάσκο της Αρετής

Κι ενώ όλοι βρίσκονται στο πάρτι του Αλί, εμφανίζεται ξαφνικά η Ντερίν χωρίς να είναι καλεσμένη. Όταν όμως έρχεται η κυρία Ασίγια, η Ντερίν μπροστά σε όλους φωνάζει: Ήρθε η ερωμένη του πατέρα σου. Όλοι σοκάρονται. Εκείνη συνεχίζει: Με αυτό εξηγούνται πολλά για τη ζωή της Ασίγια, το πόσο ντρέπεται για όσα έχει κάνει η οικογένεια της.

Βέβαια, αν ένιωθε έστω και λίγο ντροπή δεν θα κρατούσε με δικαιολογίες τον άντρα μου στο σπίτι της αφήνοντας την έγκυο γυναίκα του και παιδί τους μόνος τους. Τότε η Ασίγια μπροστά σε όλους την ξεσκεπάζει όταν της λέει: Για ποια ντροπή μιλάς; Που εδώ και καιρό έχεις αποβάλλει και συνεχίζεις να προσποιείσαι την έγκυο για να κρατήσεις τον άντρα που δεν σε αγαπάει κοντά σου;.

Άπιστος: Η Ασίγια σώζει τη ζωή της Ντερίν

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα θα φορέσει ξανά νυφικό;

Η Ντερίν κάνει να την χαστουκίσει, αλλά η Ασίγια την διώχνει. Στη συνέχεια, η Ασίγια πηγαίνει σπίτι της και της ζητάει να την ακολουθήσει για να της δείξει κάτι. Παρά τις αντιρρήσεις της Γκιονούλ, η Ντερίν την ακολουθεί. Η Γκιονούλ, ενημερώνει τον Βολκάν. Η Ασίγια πηγαίνει την Ντερίν στο μέρος όπου σκοτώθηκαν οι γονείς της.

Σ’ αυτό το μέρος η μητέρα μου ήρθε και έβαλε τέλος στη ζωή της παρασύροντας και τον πατέρα μου. Για χρόνια υπέφερε επειδή την απάτησε. Έτσι σκεφτόμουν πως έκανε κάτι πολύ άσχημο. Όμως τελικά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο πατέρας μου απάτησε την κυρία Ασίγια με την μητέρα μου την οποία παντρεύτηκε, απέκτησαν εμένα, αλλά ποτέ δεν ήταν ευτυχισμένη.

Δεν με νοιάζει κανένας από τους τρεις τους, αλλά εγώ ήμουν το θύμα της ιστορίας. Σου τα λέω όλα αυτά για να μη συμβεί το ίδιο και με τη Ζεϊνέπ. Καταλαβαίνω πως αγαπάς τον Βολκάν, αλλά περισσότερο από την κόρη σου; Θέλω πραγματικά να σας βοηθήσω, της λέει η Ασίγια και η  Ντερίν της απαντάει:

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χωρίζει την Βασιλική και τον Φίλιππο

Επειδή δεν βοήθησε κάνεις τη μητέρα θέλεις να βοηθήσεις εμένα; Γιατί; πιστεύεις ότι θα κάνω κακό στον εαυτό μου ότι ή στο παιδί μου; Επειδή μου μίλησες για ένα μέλλον χωρίς ελπίδα, θέλω κι εγώ να σε πάω να σου δείξω το μέρος που γνωριστήκαμε με τον Βολκάν.

Η Ασίγια αρνείται: Σέβομαι τον εαυτό μου και δεν θέλω να πάω εκεί, αλλά η Ντερίν επιμένει και τελικά η Ασίγια της δίνει τα κλειδιά. Η Ντερ οδηγεί πολύ επικίνδυνα και συμπεριφέρεται σαν τρελή με αποτέλεσμα η Ασίγια να πάρει τηλέφωνο τον Βολκάν εκείνος λέει πως θα καλέσει την αστυνομία για να τις εντοπίσει.

Η Ντερίν πατάει τα κινητά τους έξω από το παράθυρο. Η σκηνή κάνει flashback και δείχνει πως ξεκίνησε όλη η ιστορία: Η γνωριμία του Βολκάν με την Ντερίν στο Σαπαντζού, πως έσωσε η Ασίγια την Γκιονούλ από το έμφραγμα, πως έμαθε η Ντερίν ότι ο Βολκάν είναι παντρεμένος και πως η Μπαχάρ κατάλαβε από ένα ρολόι ότι ο Βολκάν απατάει την Ασίγια.

Άπιστος: Η Ασίγια σώζει τη ζωή της Ντερίν

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης χάνει το μυαλό του και φεύγει για Αμερική

Πίσω στο σήμερα, η Ντερίν και η Ασίγια βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού… Η Ντερίν χάνει τον έλεγχο του αμαξιού και βρίσκονται κυριολεκτικά με την Ασίγια στο χείλος του γκρεμού. Μία λάθος κίνηση και οι δυο τους θα βρεθούν στο κενό.

Μόλις ο Βολκάν καταφέρνει να τις εντοπίσει, το αμάξι πέφτει στον γκρεμό! Οι δύο γυναίκες ουρλιάζουν από φόβο και καλούν σε βοήθεια! Το αμάξι όμως καταλήγει στο νερό και βυθίζεται. Ενώ ο Βολκάν ουρλιάζει το όνομα της Ασίγια και από το μυαλό του περνάνε όλες οι όμορφες στιγμές τους έρωτα τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close