Σασμός: Ο Μανώλης χάνει το μυαλό του και φεύγει για Αμερική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης χάνει το μυαλό του και φεύγει για Αμερική.

Καλό ταξίδι Μανωλάκη θα τα πούμε…

Ακόμη ένα μεγάλο δίλημμα θα αντιμετωπίσει στη ζωή του ο γιος της Άννας και του Παντελή. Και αυτή τη φορά θα αφορά στο να μείνει ή να φύγει για την Αμερική, προκειμένου να ησυχάσει από τους φόβους του.

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμος: Μαρίνα και Αντώνης σε ένα φριχτό αδιέξοδο

Ο Μανώλης μαρτύρησε στον Άγγελο το μεγαλύτερο του μυστικό, ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και λίγες ώρες μετά, ο δεύτερος βρέθηκε νεκρός στο ιατρείο του. Από εκείνη τη στιγμή τα πάντα πάγωσαν.

Ο Μαθιός συνελήφθη για τον φόνο του γιατρού, ο γάμος με την Βασιλική δεν θα γίνει ποτέ, όμως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, και οι κάτοικοι του χωριού κοιτάζονται σαν να ψάχνουν μεταξύ τους τον δολοφόνο. Ένας μόνο άνθρωπος αισθάνεται πραγματικά υπαίτιος για τον χαμό του Άγγελου και αυτός είναι ο Μανώλης.

Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κλαίρη χωρίζει τον Μανώλη και αυτός τρελαίνεται

Δεν έπρεπε να του μιλήσω, πως μπόρεσα να μην συγκρατήσω τον εαυτό μου; Τι ανόητα που φέρθηκα. Πήρα στον λαιμό μου έναν αθώο άνθρωπο, θα μονολογήσει μόνος μέσα στο δωμάτιο του σαν να μάθει τα νέα και η Άννα θα ανησυχήσει ακούγοντας τον αλλά και πάλι δεν θα μπορεί να σκεφτεί το μέγεθος του μυστικού που κρύβει.

Ο κολλητός του Νικηφόρου δεν θα μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του Άγγελου, ούτε φυσικά να μιλήσει με κάποιον γι’ αυτό. Η Κλαίρη, που θα συνειδητοποιήσει ότι το αγόρι της την αποφεύγει, θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα και να τον κάνει να ανοιχτεί, όμως εκείνος θα κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό του.

Σασμός: Ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα διεκδικεί τον Αστέρη;

Για πόσο θα τα κρατάς όλα αυτά μέσα σου; Αν έστω και λίγο με αγαπάς, μοιράσου τις σκέψεις σου. Έχεις σκεφτεί ότι μόνο ότι έτσι θα ελαφρύνεις;, τον ενθαρρύνει, αλλά ο Μανώλης είναι ανένδοτος. Ούτε για αστείο δεν θα μπορέσει να μοιραστεί μαζί της όσα κρύβει στην ψυχή του.

Θα αρχίσει να παθαίνει κρίσεις πανικού, να βλέπει οράματα και να νιώθει ότι καταδιώκεται από όλους. Τότε είναι που η οικογένεια του θα τον πλησιάσει για να μάθει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi Σίριαλ, όπως θα δούμε στην αρχή του Β’ κύκλου, ο καθηγητής του, αυτός που κατάλαβε τις δυνατότητες του Μανώλη, θα τον πλησιάσει ξανά βλέποντας τον να οδηγείται σε ένα τέλμα.

Σασμός-Μανώλης-Κλαίρη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτόν τον λόγο χωρίζει η Βασιλική τον Μαθιό

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που σε απασχολεί, αλλά πάντα υπάρχει προοπτική να φύγεις, έστω και για λίγο μακριά προκειμένου να ηρεμήσεις, θα του πει μεταξύ άλλων και ο Μανώλης θ’ αρχίσει να σκέφτεται πρώτη φορά στα σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει για λίγο πίσω του την Άνω Ποριά.

Άλλωστε η σχέση του με την Κλαίρη θα έχει φτάσει σε επικίνδυνη καμπή και δεν θα έχει τίποτα να τον κρατάει πίσω. Όπως λέγεται ο Μανώλης θα κάνει το επόμενο βήμα και θα βρεθεί στην Αμερική για κάποιο διάστημα, όμως οικογενειακά ζητήματα θα τον κάνουν επιστρέψει στη γενέθλια γη του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close