Άπιστος-Αλί

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλί φεύγει απο το σπίτι.

Αυτό ας πούμε ήταν το τελευταίο που περίμενα να ακούσω…

Μία μεγάλη ανατροπή θα αλλάξει ριζικά τους πρωταγωνιστές. Η κατάσταση στο σπίτι θα είναι έκρυθμη, με τον Αλί και την Ασιγιά να καυγαδίζουν αρκετά, στη σειρά Άπιστος.

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν η Ασιγιά αποφασίσει να αφεθεί σε έναν νέο έρωτα. Ο Αράς μπαίνει στα επόμενα επεισόδια, για να κάνει την πρωταγωνίστρια να πιστέψει ξανά στην αγάπη…

Άπιστος: Ο Αλί φεύγει απο το σπίτι

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η πρόταση γάμου στην Ασίγια φέρνει ανατρεπτικές εξελίξεις

Ο Αράς είναι ένας ασθενής της, τον οποίο έσωσε από τροχαίο ατύχημα. Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά, με αποτέλεσμα εκείνος να δένεται μαζί της… Δυστυχώς, όμως, η αμνησία του αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για να είναι μαζί.

Ο Αράς ήταν παντρεμένος στο Λονδίνο. Μόλις έμαθε ότι η γυναίκα του τον απάτησε, επέστρεψε στην Τουρκία. Τότε, ενεπλάκη σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, με τη ζωή του να κρέμεται από μία κλωστή.

Άπιστος: Η Ασιγιά αγκαλιά με τον εχθρό της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά πέφτει αναίσθητη μέσα στο κελί της

Μόλις ανακτά τη μνήμη του, υπόσχεται στην Ασιγιά να χωρίσει. Μάλιστα, για να της αποδείξει το πόσο πολύ την αγαπά, κάνει το επόμενο βήμα και της ζητά να παντρευτούν!

Δείτε ακόμη Άπιστος: Αυτή είναι η γυναίκα που προσπάθησε να σκοτώσει την Ασιγιά

Όταν η Ασιγιά ανακοινώσει στον Αλί πως παντρεύεται, εκείνος θα φύγει από το σπίτι, στη σειρά Άπιστος. Δεν θέλει να κάνει η μητέρα του το επόμενο βήμα, σύμφωνα με το youfly, ειδικά με έναν άντρα που δε γνωρίζει καθόλου!

Άπιστος: Ο Αλί φεύγει απο το σπίτι

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή έρχεται απο τον Παπά Μιχάλη και την Καλλιόπη

Όσο κι αν η Ασιγιά προσπαθεί να φέρει την ευτυχία ξανά στη ζωή της, τα εμπόδια που συναντά είναι πολλά. Θα καταφέρει να συνετίσει τον Αλί; Ποια θα είναι η στάση του Βολκάν απέναντι στον νέο αγαπητικό της πρώην του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close