Άπιστος: Αυτή είναι η γυναίκα που προσπάθησε να σκοτώσει την Ασιγιά

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτή είναι η γυναίκα που προσπάθησε να σκοτώσει την Ασιγιά.

Θα την αφήσει κανένας σε ησυχία;

Η Ασιγιά κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, αγνοώντας πως η πρώην του Αράς θέλει να την καταστρέψει, στη σειρά Άπιστος. Ο έρωτας της χτυπά την πόρτα, χωρίς να γνωρίζει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ένοχο παρελθόν.

Ο Αράς ήταν παντρεμένος με την Λέιλα. Δυστυχώς η σχέση τους τελείωσε άδοξα, όταν ο Αράς έμαθε πως τον απατά. Μάζεψε τα πράγματά του και την εγκατέλειψε, παρόλο που εκείνη τον κυνηγά ακόμη.

Άπιστος: Η Ντερίν σώσει τη ζωή της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η Ντερίν σώσει τη ζωή της Ασιγιά

Η ιστορία είναι ίδια με της Ασιγιά και του Βολκάν. Όσο ο Βολκάν κυνηγά την Ασιγιά, άλλο τόσο κυνηγά η Λέιλα τον Αράς. Μόνο που η Λέιλα δε μένει απλώς στα λόγια… Είναι έτοιμη να εκδικηθεί τη γυναίκα που της έκλεψε τον άντρα της ζωής της, με τον χειρότερο τρόπο.

Μία ημέρα, η Λέιλα επισκέπτεται την Ασιγιά σαν ασθενής. Οι δυο τους αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση, αρκετά επικίνδυνη. Μόλις η Λέιλα βρίσκει την ευκαιρία, ορμά στην Ασιγιά και την χτυπάει στο κεφάλι.

Άπιστος: Η Ασιγιά μπλέκει με παντρεμένο

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η Ασιγιά αγκαλιά με τον εχθρό της

Λίγο πριν της δώσει την χαριστική βολή, πέφτει και η ίδια αναίσθητη στο έδαφος. Η Ντερίν που ήταν μπροστά στο συγκεκριμένο συμβάν, σώζει την Ασιγιά από την πρώην του Αράς, στη σειρά Άπιστος.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Άπιστος: Ηθοποιός αποχωρεί οριστικά απο την σειρά ξαφνικά

Μόνο που… Αυτό δε θα της βγει σε καλό, διότι οι δυο γυναίκες θα κατηγορήσουν την Ντερίν για το συγκεκριμένο ατύχημα. Ένας νέος κύκλος εντάσεων ξεκινά… Ο Αράς βρίσκεται σε δύσκολη θέση, σύμφωνα με το youfly, καθώς εκτός από την πρώην του την Λέιλα, έχει να αντιμετωπίσει και την οργή του Βολκάν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close