Άπιστος: Η πρόταση γάμου στην Ασίγια

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την πρόταση γάμου στην Ασίγια.

Σήμερα γα σημέρα γάμος γίνεται… Τι; Όχι;

Μία μεγάλη ανατροπή πλησιάζει. Ένα γεγονός αναμένεται να διχάσει πρωταγωνιστές και τηλεθεατές. Μία πρόταση γάμου από το πουθενά, φέρνει σε δύσκολη θέση την Ασιγιά, στη σειρά Άπιστος. Ποια θα είναι η απάντησή της;

Οι μέρες περνούν και η Ασιγιά κρατά αποστάσεις από τον Βολκάν και την οικογένειά του. Η ίδια έχει κλείσει κάθε πόρτα πίσω της. Η μοίρα, όμως, της επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις. Ένας άντρας θα βρεθεί στον δρόμο της και θα της αλλάξει τη ζωή.

Άπιστος: Αυτή είναι η γυναίκα που προσπάθησε να σκοτώσει την Ασιγιά

Δείτε ακόμη Άπιστος: Αυτή είναι η γυναίκα που προσπάθησε να σκοτώσει την Ασιγιά

Ο Αράς είναι ένας ασθενής της, τον οποίο έσωσε από τροχαίο ατύχημα. Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά, με αποτέλεσμα εκείνος να δένεται μαζί της… Δυστυχώς, όμως, η αμνησία του αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για να είναι μαζί.

Άπιστος: Η Ασιγιά αγκαλιά με τον εχθρό της

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η Ντερίν σώσει τη ζωή της Ασιγιά

Ο Αράς ήταν παντρεμένος στο Λονδίνο. Μόλις έμαθε ότι η γυναίκα του τον απάτησε, επέστρεψε στην Τουρκία. Τότε, σύμφωνα με το yοufly, ενεπλάκη σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, με τη ζωή του να κρέμεται από μία κλωστή.

Μόλις ανακτά τη μνήμη του, υπόσχεται στην Ασιγιά να χωρίσει. Μάλιστα, για να της αποδείξει το πόσο πολύ την αγαπά, κάνει το επόμενο βήμα και της ζητά να παντρευτούν!

Άπιστος: Η Ασίγια παγιδεύεται απο την Ντερίν

Δείτε ακόμη Άπιστος: Η Ασιγιά αγκαλιά με τον εχθρό της

Η Ασιγιά πέφτει από τα σύννεφα με την πρόταση γάμου, καθώς γνωρίζει πως η απάντηση δεν είναι κάτι εύκολο, στη σειρά Άπιστος. Πώς να του πει ότι ο πρώην της και το παιδί της δε θα το δεχτούν έτσι απλά;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close