Άπιστος: Ο θάνατος που θα μας κάνει χίλια κομμάτια

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές  καθώς έρχεται ο θάνατος που θα μας κάνει χίλια κομμάτια.

Μα μία σειρά χωρίς θανατικά δεν γίνεται;

Ένας θάνατος έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, για να συγκλονίσει τους τηλεθεατές. Ένας από τους πρωταγωνιστές χάνει τη ζωή του έτσι ξαφνικά, με την απόγνωση όλων να είναι τεράστια. Κανείς δεν είναι σε θέση να πιστέψει αυτό που συνέβη..

Δείτε ακόμη Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Μπαχάρ

Άπιστος: Ο θάνατος που θα μας κάνει χίλια κομμάτια

Δείτε ακόμη Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Η Ντερίν θα καταρρεύσει. Ο πόνος της θα είναι αβάσταχτος. Η Γκιονούλ θα προσπαθήσει να την παρηγορήσει, όμως και για την ίδια το πλήγμα θα είναι βαρύ. Ο θάνατος του Χαλούκ θα σοκάρει την οικογένεια, στη σειρά Άπιστος.

Άπιστος: Ο θάνατος που θα μας κάνει χίλια κομμάτια

Δείτε ακόμη Άπιστος επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51,52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63

Ο πατέρας της Ντερίν και του Σελτζούκ θα πεθάνει άδοξα σύμφωνα με το youfly.com,. Αφού δεχτεί τον Σελτζούκ σαν παιδί του και τον βάλει στην οικογένεια, δε θα προλάβει να ζήσει την οικογενειακή αυτή θαλπωρή…

Μετά από έναν άγριο καυγά, ο Χαλούκ θα πάθει ανακοπή. Αμέσως, θα τον πάνε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη… Μία μάχη μάταιη. Ο θάνατος του Χαλούκ επιβεβαιώνεται από τους γιατρούς και η Γκιονούλ με την Ντερίν καταρρέουν, στη σειρά Άπιστος.

Ακόμη και ο Βολκάν αποφασίζει να στηρίξει την αγαπημένη του Ντερίν, παρόλο που το γυαλί έχει σπάσει οριστικά μεταξύ τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

 

Close