Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Μπαχάρ

Άπιστος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το τέλος της Μπαχάρ.

Αρε Μπαχάρ μου τι καλή γυναίκα που είσαι αξίζεις τα καλύτερα…

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα της σειράς Άπιστος του ΣΚΑΪ καταφέρνει τελικά να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και να απαλλαγεί από τον Μερτ Η Μπαχάρ διώχνει οριστικά τον Μερτ στη σειρά Άπιστος.

Ζει μόνη της κοντά στην Ασιγιά και οι δύο γυναίκες έρχονται πιο κοντά. Βρίσκει σιγά σιγά ξανά το χαμόγελό της και ξεχνά τα ψέμματα του Μερτ. Ο οποίος προσπαθεί να την κάνει να το ξανασκεφτεί και να του δώσει ακόμη μια ευκαιρία για να τα ξαναβρούν.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Μπαχάρ

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Ισμήνη και χαροπαλεύει στα χέρια του πατέρα της

Την παρακαλά να τον συγχωρέσει, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη και δεν μπορεί να την πείσει να ζήσει ξανά κοντά του. Όσο περνά ο καιρός τα πράγματα αλλάζουν πολύ στη ζωή της Μπαχάρ.

Γνωρίζει τον Μελίχ και οι μοίρες τους ενώνονται. Θα ερωτευτούν και θα μείνουν μαζί για πάντα. Οι δυο τους θα παντρευτούν και θα κάνουν τη δική τους οικογένεια.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Μπαχάρ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σέρνει στα δικαστήρια την Αργυρώ

Η Μπαχάρ αποχωρεί από τη σειρά πριν από το τέλος της. Καθώς η παραγωγή αφήνει να εννοηθεί πως η ζωή της με τον Μελίχ και την οικογένεια που δημιουργούν σε άλλη πόλη.

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Μπαχάρ

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ανακαλύπτει Κωνσταντίνο και Δημοσθένη

Η παρουσία της στη σειρά Άπιστος τελειώνει με το επεισόδιο του γάμου της. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του iciao, όπότε δεν θα την δούμε στα τελευταία επεισόδια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close